La fira d'artesania

Un relat de: Marta Blanc
Sóc formatger. Cada diumenge al matí munto paradeta a una fira d'artesania, on hi venc els meus propis formatges. Tinc un pacte amb la noia que gestiona el bar-terrassa del cantó de la meva paradeta. Ella em cedeix espai a la seva nevera, que deixa fora per tenir les begudes a l'avast, per al meu producte (així no haig de carregar tants trastos) i, a canvi, l'ajudo a entrar-la de la terrassa a l'hora de tancar. És una noia de faccions accentuades, amb el nas lleugerament allargat, cabells llargs i fins, sempre recollits amb una diadema de roba, i uns ulls intensos, de mirada penetrant. Vestint sempre amb una samarreta de cotó, i uns pantalons estampats de teixit sedós, suposo que a mode “d'uniforme”, i el devantal negre. La seva actitut, un pèl distant i freda, contrasta amb una extranya sensació de proximitat quan es disposa a parlar-te. Mai hi ha hagut insinuació per part de cap dels dos, però sóc conscient que m'ha enxampat diverses vegades observant-la embadalit, així com jo també l'he enxampat a ella en la mateixa situació.

Avui hem recollit tot el material, i hem entrat la nevera entre els dos, cap dins. Mentre jo la col·locava a lloc, i l'endollava a la corrent, ella ha entrat al bany, i ha deixat la porta oberta. Davant el mirall, s'ha tret el devantal i la diadema, i ha aprofitat la mateixa per a recollir-se els cabells en forma de cua. En aquest gest, que no he pogut evitar mirar de reüll, la samarreta s'ha aixecat, d'acord amb el moviment dels braços, deixant vista la seva cintura. Com que la goma dels pantalons flaqueja, li deixaven a la vista els laterals de les calcetes, d'un color vermell molt fosc i, pel que he pogut veure a mitges, d'un brodat molt fi i tupit, totes elles. Just en aquell instant, ha girat el cap ràpidament i m'ha advertit intentant fer veure que mirava una altra cosa, fent-me el distret. Per a no sentir-me ridícul, li he dit que això ja estava llest, i que me n'anava. Ella, somrient, m'ha donat les gràcies, i després d'un silenci breu s'ha adreçat cap a mi.

Pots venir un segon?
I tant, digues. - he dit tot anant cap al bany.

M'ha preguntat si tenia alguna idea de com arreglar el ventilador d'aire calent per a l'assecat de les mans, ja que no funcionava bé. Li he dit que no, perquè és la veritat, però me l'he mirat per si hi veia res significatiu, mentre ella acabava d'arreglar-se els cabells davant el mirall. Ha acabat la operació i s'ha apropat per ensenyar-me el que li semblava que fallava, de tal manera que la vora dels pantalons se li ha enganxat en una estella de la taula de fusta, fent que li caiguessin fins a l'altura dels genolls.
Avergonyida i enrojolada, ha intentat desenganxar-los sense èxit, per la pressió del moment, així que l'hi he ofert la meva ajuda. Resignada, amb una expressió somrient i tensa alhora, m'observava a través del mirall mentre jo li desenganxava els pantalons de la taula. Un cop fet, li he fet un gest d'aprovació, i ella m'ha mirat de reüll.

Potser me'ls podria treure deltot, ara que ja són a mig camí – ha dit somrient, i passant el seu canell entre les meves cuixes.

En aquest moment, no hi havia dubte de la insinuació, i li he fet un petó. Ella, amb els seus llavis a la meva boca, i respirant entretalladament, ha deixat caure els pantalons fins a terra, i m'ha descordat els meus.
Ja amb les meves mans apretant-li les cuixes, ha deixat sortir el meu penis, acariciant-lo lentament. Ha apartat la cara i m'ha dit “et vull dintre meu”.
Sense pensar-s'ho, en veure el meu gest d'aprovació, m'ha donat l'esquena, mirant cap al mirall, i ha aixecat els talons per deixar-me veure com obria les cuixes poc a poc. L'he abraçat des del darrera, i ella, amb la ma entre les seves cuixes, m'ha agafat la polla, endurida i desitjosa, ha decantat les calcetes uns centimetres, i se l'ha ficat dins la vulva, estreta, calenta i molt humida. Poc a poc, podent observar les nostres cares de plaer, el ritme s'ha anat accelerant, fins provocar profundes respiracions i petits gemecs, per part dels dos. Amb una mà li he apujat la samarreta, deixant veure els seus pits, i els hi he agafat, primer un, i després l'altre, mentre amb l'altra mà, agafant-la pel clatell, me l'apropava per a besar-li el coll. Excitada i suant, m'ha demanat que anés més ràpid, i mentre accelerava obeïnt la seva petició, he abaixat la ma que tenia al seu clatell per davant seu per poder acariciar-li la vulva, per sobre les calcetes. Allò ha estat el punt culminant, en que m'ha demanat que li apretés els pits i s'ha girat cap a mi per dir-me:

Vull la teva llet, vull notar com et corres.

M'ha fet sortir de dins seu, i mentre es fonia en un orgasme profund, amb la meva ma acariciant-li el clítoris, m'ha masturbat ràpidament fent-me arribar a mi a l'orgasme, alhora que ella, observant com el meu semen li regalimava per les calcetes, i després per les cuixes, mentre seguia gemegant i mossegant-se el llavi inferior.

Després de tot això, m'ha demanat que marxés, que feia tard. Somrient com sempre, distant i freda, però extremadament propera i captivadora.

Quin perill això de l'artesania!

Comentaris

  • Interessant! [Ofensiu]
    Marta Blanc | 25-04-2019

    Interessant comentari perquè a mi també em genera dubtes :) alguna aportació de sinònims?

    Moltes gràcies!

  • Mirades[Ofensiu]
    SrGarcia | 23-04-2019

    Veig que per tu el joc de les mirades és important. T'alabo el gust, francament.

    Opinió subjectiva sobre el vocabulari: trobo que si dius "vulva" hauries de dir "penis", que corresponen al mateix registre. En qualsevol cas, hi ha moltes paraules vulgars en català per a referir-se a això mateix. Perdona, però la paraula "polla" no m'agrada en català.