El cinema

Un relat de: Marta Blanc
No hi ha res com una pel·lícula avorrida, lenta i amb un argument dèbil per fer passar la tarda d'un dimecres. Hi hem anat amb l'Arnau, aprofitant el dia de l'espectdor, en un intent desesperat de trencar amb la rutina i fer quelcom "diferent". Evidentment hem errat en escollit què veure i cap dels dos tenia el valor de dir de marxar a mitja sessió. La sala al deu per cent de la seva capacitat ens hauria d'haver fet dubtar prèviament!

Quan jo ja no sabia com posar-me, dubtava de la seva opinió, ja que el veia tranquil i concentrat fins que ha deixat caure el seu braç sobre meu, passejant els dits sobre el meu genoll esquerre, com qui no vol la cosa. Això ja m'ha fet pensar que la pantalla no era el seu focus d'atenció i mentre jo arribava a aquesta conclusió, la seva ma ha pujat per la meva cuixa fins parar-se a l'engonal. L'he mirat, somrient, i li he fet un petó a la galta com acceptant a què volia jugar, però advertint-lo que no era possible. Està clar, però, que la perseverància és la base de l'èxit. Després d'insistir suaument durant una estona ha deixat caure el seu cap sobre meu passejant els seus llavis en el meu coll. Això m'ha acabat de convèncer i, sense pensar-m'ho massa, he obert lleugerament les cames. Ell ho ha interpretat com una benedicció i ha desplaçat la ma fins el meu entrecuix.
Jo portava uns leggins molt ajustats i, a sota, unes calcetes sense vores, molt finetes, precisament perquè no es notin a través del pantaló. Els seus dits han palpat poc a poc els llavis de la meva vulva, clarament contornejats per la tela dels leggins, i els ha apretat poc a poc.

Acte seguit, amb la meva ma sobre el seu paquet i tot i que el cinema era pràcticament buit, no he tingut el valor d'abaixar-li els pantalons per a deixar sortir el seu penis absolutament endurit, així que n'hi he abaixat la cremallera, i m'hi he ficat a dins. Ell s'ha mig incorporat i, petonejant-me el coll, ha desplaçat el seu braç pel meu clatell deixant-lo caure per l'altra banda i, com si d'un talp es tractés, ha fet entrar la ma dins la camisa fins a arribar a posar-la sobre un dels meus pits, prement-ne el meu mugró endurit i deixant-lo sortir fora el sostenidor, per poder admirar-lo. M'ha abaixat lleugerament els leggins, i he notat la seva ma, calenta, prement-me constant però intermitentment el clítoris i els laterals de la vagina, per sobre les ja ben humides calcetes blanques. No he pogut evitar moure la pelvis, endavant i endarrera, acompanyant el moviment de la seva ma cada cop més ràpid, mentre la seva llengua repassava el meu lòbul auricular fins que, sentint la seva respiració entretallada, els meus dits han notat l'arribada de la primera d'unes quantes descàrregues de semen, calent i viscós, mentre jo, amb la seva llengua al coll, i una ma aprentant-me el pit, he hagut de mossegar-me els llavis per evitar gemegar en arribar a un profund orgasme que ha recorrgut tot el meu cos, deixant-lo tens i tremolós, mentre notava la seva última descàrrega, i les seves dents aferrades a la meva pell.

Una bona pel·lícula, i tant.

Comentaris

  • bua vull saber qui ets[Ofensiu]
    alexcalz | 19-01-2019

    @alex_calzad01 ara si

  • bua vull saber qui ets[Ofensiu]
    alexcalz | 19-01-2019

    meu insta @alexcalzad_01

  • Cipote[Ofensiu]
    SrGarcia | 18-01-2019

    Una bona versió del "Cipote de Archidona". La llàstima és que no hi hagués al davant una senyora iracunda.