La finestra indiscreta

Un relat de: markis

Tota la meva vida es basava al voltant d'aquella finestra, que jo l' anomenava la finestra indiscreta. Jo em deia David Morillas Padilla i vivia al carrer Doctor Robert en un poblet anomenat Santa Coloma de Farners, la meva vida era una vida com la de qualsevol adolescent de 16 anys tranqui-la i rudimentària però a l'hora mol i mol excitant. Era excitant ja que em pesava moltes de les tardes que tenia lliures mirant la finestra indiscreta en aquella finestra que jo l anomenava aixins i passaven infinitat de coses però la mes important era que darrera d'aquesta finestra si amagava un anoia preciosa. Si m'agües de para per descriure-la no se ni per on començaria ja que seria impossible, des de el primer moment que la vaig veure em vaig enamora d'ella i d' això ja feia 5 anys però durant aquest període de temps no em vaig ha atrevir a dir-li res de re nomes amb observar-la ja en tenia més que suficient ja que els seus ulls eren la meva font d inspiració, ella era l'única esperança de la vida per continuar endavant i això que no la coneixia.
Un dia al mati que jo anava a la escola me la vaig trobar per casualitat per el carrer i em va dedicar un dels seus preciosos somriures aquell dia va ser per mi el mes feliç del mon vaig pensar " David aquesta noia ja la tens al sac has de tira la canya". Al dia següent em vaig atrevir anar a casa seva i parla amb ella per dir-li que feia mol de tems que vivíem en el mateix bloc de pisos i que mai havíem torbat la ocasió de coneixens i parla entre els dos. Vaig trucar al seu timbre i eren uns minuts que realment ho vaig passar molt malament el cor m'anava a 2000 i de sobte la porta es va obri i va sortí aquesta misteriosa noia que observava per la finestra desde que tenia 5 anys. De sobte li vaig dir tot lo que pensava que m agradaria coneixala i sobretot que m'agradaria coneixia el seu nom i mel va dir es deia Yolanda la noia dels meus somnis, vam quedar una tarda per sortí i parla una mica per coneixens més i més àfons. Passaven els dies i jo esperava que arribes aquella tarda, quan va arribar aquella tarda a les 17.00 la vaig anar a busca a casa seva i vam anar a fer una volta per a Sant Salvador i vam passar una tarda inoblidable i li vaig donar el meu mòbil que era ******* i ens vam despedir. Passaven els dies i no s'havia re de re d'ella i estava angoixat i de sobte un dia em va trucar i ens vam passar una hora parlant per el mòbil. Va ser la última vegada que vaig saber algú d'ella ja que dos dies desprès em va trucar la policia i em van dir que la Yolanda va mori atropellada per un autocar. Des de aquell dia per mi la vida ja no va tornar a ser lo mateix, vivia una vida sense motiu no tenia cap esperança de seguir endavant d afrontar noves etapes de la meva vida no tenia sentit.

Comentaris

  • El movil del Morillas es... ajaj es coña poma![Ofensiu]
    er_subi | 04-06-2007 | Valoració: 8

    Doncs res tio q no estic gaire inpirat jaja pero pobre noia jaja quedaria pantalla plana tu i res jaja q pobre Mori jajaj pero sort q a la vida real no es aixi si no tot ho contari mes feliç q una perdiu tu! jaja i res q ja me anire passant per els teus relats!

    By SuBi! Yeah!

  • albamartin | 04-06-2007

    maaarkis!!

    la veritat és qe m'ha sorprès el final, sobretot després d'haver llegit l'altre relat..m'esperava aquella casualitat de la vida, aquella sort..
    el qe si qe no ha fallat ha sigut la 'noia preciosa' jajajajaja

    aniiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmsss!

  • Impactant final[Ofensiu]
    BOLZANO | 04-06-2007 | Valoració: 7

    LA veritat es que és un final inesperat i aquestes coses agraden. Clar que si fos forçat perdria força, però crec que cola bé.
    Crec que aquest engantxar-se a algú a alguna cosa és molt perjudicial per la salut mental. Pot ser una sentiment passatger, però no perpetu.

    El tema corrector com ho portes?

  • Final una mica trist![Ofensiu]
    Fabregat | 28-05-2007 | Valoració: 8

    El relat esta ben fet, krak jeje m'ha agradat, però el final unamica trist encara que m'has fet riure xD!!!
    kuidetem peskador 3er!

Valoració mitja: 7.67

l´Autor

markis

3 Relats

17 Comentaris

16359 Lectures

Valoració de l'autor: 7.77