La complexitat i simplicitat dels dies

Un relat de: Nefertitis
Hi ha dies en que et suposa un esforç considerable aixecar-te del llit i complir amb totes les teves obligacions. Obres i tanques els ulls i desitjaries tant amagar-te entre els llençols i seguir dormint...
Però per més feixuc que ens sembli, ens hem d’aixecar. Dins nostre els sentiments poden fer-nos actuar com un titella mogut per la mandra, el cansament, la por... Un cúmul d’estats d’ànim que ens impedeixen avançar, seguir la nostra rutina.
Però... També ens podem aixecar i contemplar els primers rajos del sol, obrir la finestra i sentir l’aire de tardor com acaricia el nostre rostre. Deixar per un moment els sentiments pessimistes i recordar aquells que realment també hi són, però potser obviem masses vegades. Potser perquè ja els fem de forma automàtica i no ens parem a pensar-hi.
Hi ha dies difícils, estressants, tristos... Però l’any té tres-cents seixanta-cinc dies. Si fem un balanç segurament ens adonarem que els dies normals, simples o especials guanyen als dies insípids, melancòlics...
I davant d’això... Sortim al carrer! Ens queden tantes coses per fer i per viure. Perquè deixar-nos-les perdre?

Comentaris

  • El teu escrit...[Ofensiu]
    AVERROIS | 09-11-2011 | Valoració: 10

    ...és un cant al optimisme, "Carpe Diem", però a vegades no és tant senzill i ens tanquem dins dels nostres pensaments sense veure que la vida és un regal que no podem deixar que es merceixi amb el pesimisme.
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86255 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.