La casa sota la sorra. El musical

Un relat de: Nikòsia

L'obra "La casa sota la sorra", basada en la novel·la de Joaquim Carbó del 1966, és un musical tant per a adolescents com per a adults; una comèdia que jo crec li pot agradar a tothom inclús a algú que no li agraden els musicals o a la gent que no li va agradar la novel·la, ja que la història és totalmente diferent. El musical va ser interpretat a la sala gran del Teatre Nacional de Catalunya en una de les seves sessions matinals, per la companyia Egos Teatre, que va donar un gir inesperat a la història. És una obra dins d'una obra, ja que el musical passa en uns estudis de gravació de pel·lícules on filmen "La casa sota la sorra", Mentre estan gravant ataquen a una noia que hi treballa. A partir d'aquest fet contracten a un detectiu privat perquè investigui qui és el culpable. L'investigador comença a descubrir els "draps bruts" de cadascun dels actors de la pel·lícula.
La companyia Egos Teatre aconsegueix demostrar que un musical no te perquè ser avorrit o pesat i que et pots divertir i riure molt amb aquest tipus d'interpretació.
Així doncs definiria l'obra com una comèdia musical on hi ha bogeria, humor verd i música. És a dir una barreja explosiva que jo crec que va sorprendre inclús el mateix Joaquim Carbó.
Per tant recomano a tothom l'obra, tant si t'agraden els musicals com si no, ja que aquest és un dels millors que he vist mai.


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Nikòsia

6 Relats

26 Comentaris

6131 Lectures

Valoració de l'autor: 9.93

Biografia:
Em dic Alba, vaig néixer el 1997

M'agraden les històries de terror, gore, de fantasia...

M'agrada escriure poesia, contes (microrelats), notícies, etc.


M'agrada cantar, actuar i ballar.

Espero que em comenteu i em digueu els errors que trobeu per així poder millorar.