Jocs de seducció per e-mail (II)

Un relat de: ninona

Es va observar amb deteniment; la mirada crítica. La dona de l'altra banda del mirall l'esguardava reptadora, altiva, orgullosa del cos sotmès a examen.

Els anys li han arrodonit les formes més del que ella haguera volgut, però avui no l'importa gens. Troba el seu cos un punt excessiu, però poderós.

Més que mòrbid, morbós. Guardià de plaers inconfessables.

Els pits grans, rodons i plens. Qualsevol tret delator d'una incipient flacciditat passa desapercebut a la vista dels mugrons foscos i grans, erectes a la recerca d'una ma càlida, d'una boca golafre, d'una llengua humida o de qualsevulla altra textura capaç de despertar les poderoses sensacions latents al seu interior.
La cintura estreta en relació al pit i als malucs, al més pur estil anys 60 (sempre havia sabut que havia nascut fora d'època).
El ventre, altrament llis, mostra una lleugera corba conseqüència de tres embarassos i una vida un xic sedentària. Així i tot, acollidor i maternal, convida a resseguir-ho lentament amb els dits i amb la llengua fins endinsar-se en l'escassa fondària del melic.
I una mica més avall, el cony (sense eufemismes). Totalment depilat tret d'un petit matoll de pèl negre i arrissat que esdevé l'últim obstacle en el camí cap a l'èxtasi.
L'esquena ampla i recta acaba en una "rampa de llançament" provocada per un cul imponent de natges arrodonides entre les quals paga la pena perdre's.

Més que sexy, sexual. Cos de femella.

El seu instint més ocult, va respondre a la crida lèsbica de la dona del mirall. I se sentí humida només pel plaer de mirar-la, d'imaginar-la i imaginar-se; frisosa de desig per sentir-la i sentir-se i saber-se observada per ell mentre consumaven la seva mútua possessió.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de ninona

ninona

58 Relats

229 Comentaris

131927 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona el 1964. Volia investigar i fer grans descobriments, i vaig estudiar Bioquímica, però després de moltes voltes he acabat fent projectes informàtics, una feina que m'agrada.

De sempre m'ha apassionat llegir i escriure. Un dia vaig descobrir aquesta web a través d'un bon amic que hi escrivia, i des d'aleshores m'hi passo quan puc.

Va haver un temps que participava en els reptes (aleshores nomès hi havia el clàssic) i era gairebé addictiu, però ara m'és gairebé impossible.
Darrerament m'he aficionat al niporepte, però només hi participo de tant en tant.

També em trobareu al bloc Univers madur.

Passeu-vos, comenteu i no dubteu a criticar: és la millor manera de millorar.

Per qualsevol cosa que vulgueu, m'agradarà tenir notícies vostres ...

ninona1206[arrova]gmail[punt]com


Per si us fan servei, algunes eines i enllaços útils