Jocs de seducció per e-mail (I)

Un relat de: ninona

Quan va començar a despullar-se, estava segura que ell l'estava espiant.

Se l'imaginava dret, darrera la porta, intentant mirar sense ser vist; o potser estirat al llit, en alguna difícil postura que li permetria observar-la a través del mirall. Sense corbata, la camisa mig descordada, la mitja barba curosament retallada i aquell posat desmanegat i burleta que li despertava uns sentiments contradictoris de tendresa i perversitat.

Per això es va despullar amb premeditada lentitud. Es va descordar un a un els botons de la brusa i la va deixar caure a terra. A continuació la faldilla, un sinuós descens al llarg dels malucs i les cames. Després les mitges, el peu - ja sense sabates - sobre el marbre, mentre feia relliscar la seda cames avall, primer una i després l'altra. Abans de treure's els sostens es va grapejar els pits a través de la roba i va pinçar els mugrons que semblaven voler escapar. Per desfer-se de les calces va trigar més, li agradava introduir la ma i sentir-la presonera entre el seu cos i la suavitat del ras mentre movia lentament els dits a la recerca de territoris humits. Finalment també se les va treure i va quedar tota nua.

(continuarà ...)

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de ninona

ninona

58 Relats

229 Comentaris

131887 Lectures

Valoració de l'autor: 9.78

Biografia:
Vaig néixer a Barcelona el 1964. Volia investigar i fer grans descobriments, i vaig estudiar Bioquímica, però després de moltes voltes he acabat fent projectes informàtics, una feina que m'agrada.

De sempre m'ha apassionat llegir i escriure. Un dia vaig descobrir aquesta web a través d'un bon amic que hi escrivia, i des d'aleshores m'hi passo quan puc.

Va haver un temps que participava en els reptes (aleshores nomès hi havia el clàssic) i era gairebé addictiu, però ara m'és gairebé impossible.
Darrerament m'he aficionat al niporepte, però només hi participo de tant en tant.

També em trobareu al bloc Univers madur.

Passeu-vos, comenteu i no dubteu a criticar: és la millor manera de millorar.

Per qualsevol cosa que vulgueu, m'agradarà tenir notícies vostres ...

ninona1206[arrova]gmail[punt]com


Per si us fan servei, algunes eines i enllaços útils