Inspiració

Un relat de: josep.corb
Hola, la veritat és que això no és un relat sinó una carta desesperada demanant ajuda. Sóc un paio normal i corrent, amb una horrible vida normal i corrent, tancat dins la seva gàbia de llautó com molta gent. Potser és la crisi dels 40 o no se, però de cop veig que se m'acaba el temps i necessito fer el que sempre he posposat però no se exactament què. He fet una llista que comença així: físic quàntic, explorador, pallasso, emprenedor d'alguna cosa, poeta (no, millor pintor), relataire, novel·lista (després), actor porno, pare de família nombrosa, hippie, gurú, artista, autista, extra zombi. No soc cap d'aquestes coses. Per cert, la llista no va de més a menys, que ningú és senti ofès. Hòstia, es poden posar paraulotes aquí, perquè res defineix millor el que sento com hòstia, hòstia puta collons però què estic fent? Em passo les nits connectat mentre la meva dona i els nens dormen i penso, i penso, i penso, però no em surt res. Pensava que tenia talent, però res. He mirat aquells vídeos del youtube, busca el teu talent, monetitza el teu talent, hòstia, hòstia puta collons. No tinc res, no se m'acut res. Necessito INSPIRACIÓ (ara ja sabeu d'on ve el títol). Aquest matí m'he afaitat el cap i he sortit embolicat amb un llençol i bambes esportives. He anat pel carrer preguntant a la gent si em veia alguna cosa, algun talent que pensaven que jo podria tenir. M'ho he tret tot per a començar de nou, enteneu?. La gent potser pensareu que estava espantada, però tots reien quan em veien, o passaven de mi. M'he mirat en un aparador a veure si feia gràcia però no he rigut gens. Per tant necessito ajuda, digueu-me si em veieu alguna cosa, EL QUE SIGUI. Em veieu? Gràcies.

Comentaris

  • Gràcies[Ofensiu]
    josep.corb | 25-09-2012

    Hola, gràcies pels vostres comentaris, vaig proposar-me escriure el que pensava sense censurar-me, espero que altres persones s'hi sentin identificades. Crec que tots passem per moments així de vegades. També espero que hagueu vist una mica d'ironia i sentit de l'humor.

  • inspiració[Ofensiu]
    Joana Llor Serra | 19-09-2012

    Doncs jo crec que ja has fet el primer pas escriure, treure el que portes dins i a mi m'ha agradat sovint pensem que els altres ho fan millor que no tenim prou talent que ens manca inspiració. Cadascú té un estil personal ni millor ni pitjor que el dels altres, a mi del teu m'agrada la teva naturalitat, et surt de dins, a partir d'aqui seguir i no defallir. Ah i tots tenim la nostra pròpia gàbia però s'apren a viure en ella i a aprendre a donar un tomb per l'exterior ni que sigui trobant espais personals com per exemple l'escriptura.
    Endavant
    Joana

  • Sortir de la gàbia i posar-se en marxa[Ofensiu]
    Illadestany | 15-09-2012

    Si la teva vida "normal i corrent" et resulta horrible i, a més, et sents tancat en una gàbia, potser és hora que comencis a pensar quin camí pots empendre per a sortir de les teves reixes i per a començar a gaudir els teus dies, enlloc de patir-los. Aquest és un camí molt personal, però al qual t'hi pot ajudar algun bon psicoanalista-psicòleg, abans que la depressió avanci. Quan vagis fent el camí de la teràpia, aniràs sabent què és el que vols fer, i perquè et sents tan malament, tenint, com a mínim, dona i fills, segons dius. Ningú, des de fora, et pot dir el talent què tens, o a què t'has de dedicar: aquestes respostes només te les podràs donar tu mateix, a través d'un treball interior. Espero que et serveixi per a posar-te en marxa. Una abraçada
    Illadestany

l´Autor

josep.corb

2 Relats

3 Comentaris

1270 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor