Inseguretats complexes

Un relat de: Nefertitis
Una i altra vegada em persegueix l’angoixa i la por. Tinc la ment desbordada i quan intento concentrar-me en una activitat per tal de desconnectar, la meva ment té aquesta força de fer-me retrocedir en aquest espiral angoixant.
Sí, tinc molta por de perdre’t. La meva vida ha fet un gir de tres-cents seixanta graus des de que estic al teu costat. La felicitat m’envaeix cada vegada que m’abraces; quan els teus llavis em regalen aquell “t’estimo”, quan enllaço les meves mans amb les teves, quan sento el teu cor bategar... És com si per un moment desapareguessin totes les angoixes i visquéssim com en una bombolla màgica on només hi tenim accés tu i jo.
Em demanes que no em deixi portar per la por, que visqui el moment, que gaudeixi del avui, l’ahir ja no el podrem recuperar... I ho faig, ho intento, però la meva ment és massa recargolada, sempre dóna deu mil voltes a cada pensament, tan de bo pogués aturar-la...
T’estimo molt i ara per ara no crec que hi hagi ningú que pugui ocupar el teu lloc en el meu cor, perquè ets tu i la teva màgia, i la teva manera de ser, de fer-me somriure, feliç, especial... Ets tu i només tu qui il•lumina el meu cor.
Un dia venceré la meva por, aquestes inseguretats... I sí, el meu desig és fer-ho amb tu, al teu costat, poc a poc, “sin prisa però sin pausa”.

Comentaris

  • T'entenc [Ofensiu]
    Mar Vercher Nieto | 15-04-2012 | Valoració: 10

    Senc el mateix que tu, el no poder disfruar al 100% pq sempre hi ha algo que et fa pensar que no ixira be, que el perdras... i donar-li mil voltes a tot, pensar en negatiu a pesar de que saps que tot es perfecte...

    ES UN MAL DE CAP...

  • Ara toca[Ofensiu]
    free sound | 23-02-2012 | Valoració: 10

    mirar el got mig ple (o ple).
    La vida sempre regala coses boniques.
    Mira les coses bones,
    i viu boniques estones.
    Escriu i somriu.

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86258 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.