Informe de les paraules

Un relat de: a_bril

No apte per a cardíacs. Així es pot definir el que s'ha viscut durant les últimes setmanes als mininisteris de la Giniralitat de Catalunya. Al poc coneixament personal, al temor als canvis i la crisi dels gelats de xocalata, s'hi ha sumat un nou frau semanticoliterari. Segons un informe recent del CPP el valor de les paraules està caiguent en picat, el sentit no cotitza ni en les internacionals ni en les nacionals i es preveu tocar mínims abans del 2150.
Les causes encara són poc concretes, alguns especialitses asseguren que el baix cost de consentració i la inflació de l'impost de societats ha convertit les converses series en un privilegi molt assequible per la majoria de parlants, creant un excés d'oferta i, per tant, una revalorització del sentit de les paraules. Tot i que caldrà estudiar el futur impacte de les transformacions dels hommens-floreruonius en falsos cultureritzatus-opinieriums, els analistes preveuen un nou "crack" en la borsa de valors que afectarà a tots els àmbits humans per igual.
La saturació dels mercats i els dubtes creixents dels grups minoritaris han estat tan elevats que hommens-floreruonius i tot tipus de societats d'aquest caire ja han saltat als mitjans de comunicació per transmetre tranquil·litat als parlants. Per altre banda un nombre reduït de multinacionals poètiques i d'associacions literaries han començat a expressar el seu descontent i a titllar a aquests grups d'incults. Les recomanacions són les dues de sempre: invertir en la comunicació només quan el preu del silenci sigui inferior al valor de les paraules i tenir en compte el preu en què es venen les opinions (ja que en molts parlants aquestes es troben molt per sota del real valor simbolic i podien crear greus dubtes personals)
A més, dins de la tònica general dels seus últims informes, el XSU ens recorda la gran importància del valor de les paraules: "els increments de dialègs han d'anar acompanyats sempre d'increments de sentit, sinó perdem accions dins la vida, deixant escassos camins per trobar l'autèntic jo"

Comentaris

  • Aniversari[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?

l´Autor

Foto de perfil de a_bril

a_bril

5 Relats

6 Comentaris

5071 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67