Qui sóc

Un relat de: a_bril

I em dic Alba, Alba Pedro. Tinc 16 anys i sóc estudiant de batxillerat. Sóc morena d'ulls marrons i pell no molt clara. Visc amb la meva mare, la meva germana, el meu oncle i la meva avia en una casa de Porqueres. Jugo a bàsquet i entreno un equip de bàsquet pre-mini femení. Els Dilluns i els Dimecres dono classes a un centre de la ciutat, els Dimarts i el Divendres entreno a l'equip femení i els Dimecres i Divendres entreno jo, els Dilluns vaig a classes d'angles i els Dijous, és l'únic dia lliure que tinc. M'aixeco a les 8 per anar a l'institut i me'n vaig a dormir generalment tard. Tinc un gat i tenia un peix. Ara és mort...
M'agradava molt pintar, però ara he perdut la costum.
M'agradava molt dibuixar, però ara no ho sé perquè fa molt que no ho provo.
M'agradava somiar, però he perdut l'horari.
M'agradava llevar-me aviat i anar a corre, ara em costa no arribar més de deu minuts tard.
M'agradava sentir-me jo i estar-me hores dalt d'un arbre,
M'agradava...


(...)


I sóc l'Alba, l'Alba Pedro. Tinc 16 anys i sóc estudiant de batxillerat. Sóc morena d'ulls marrons i m'agrada la roba que porto. Visc en una casa davant d'un parc, un parc amb arbres que a la tardor queda ple de fulles. La meva mare, la meva germana, la meva avia i el meu oncle comparteixen amb mi els meus matins i tots els àpats i es troben la meva roba per tota la casa o concentrada al primer escaló al pujar al pis de dalt. I compartim rialles i tonteries i compartim diferències i converses.. hi ha coses que no canviaria mai!!!
Jugo a bàsquet i entreno un equip de bàsquet pre-mini femení, demà tenim partit. Il·lusionades com el primer dia. Tinc 45. 15. 5. 45. 2. 5. 1. 9. 2.15. 1. 30 - 1. 5. 1. 7. 10. 3. 45 - 7. 7. 10. 3. 45 - 24. 3. 45 - 27.45. Tinc 27hores i 47 minuts lliures a la setmana si no compto els caps de setmana. Vull tornar a pintar, a dibuixar. Vull tornar a somiar. Llevar-me aviat i corre. Vull sentir-me jo dalt d'un arbre. Vull sentir-me, més que mai, jo al teu costat. Llegir hores i hores i arraconar l'ordinador. Vull no deixar mai d'analitzar-me i analitzar-vos, saber més, aprendre. Crear mil cent cinquanta mil dos-centes vint mil cent dos opinions més i que em demanin consell, debatrem i demostrar-me que no sóc un "vull, puc, però m'he perdut", vull aprofitar, i en alguns casos recuperar, al màxim les vostres amistats i donar-vos-ho tot, T-O-T!!! Vull seguir escriguent a la revista perquè no m'he equivocat i vull que em diguis que vindràs a dança amb mi!
Vull i puc ser jo!
Recuperar tots els horaris...
Vull i sé que puc!

Trens, trens, trens, trens..


Comentaris

  • coincidencies?![Ofensiu]
    gore_cat | 02-01-2007 | Valoració: 9

    ostia! ets una doble meva!!! x cert el relat fantastic.. jeje èxplikat de 2 maneres diferents els mateixos sentiments.. mol bo!

    faig els mateixos horaris q tu casi en bàsqet i també entreno a l'equip pre-mini del meu poblee!!! jeje tambe faig angles els dilluns, bé i els dimecres jeje i m'encanta dibuixa i pinta xo ho tinc bastant oblidat!! els dijous es lunic dia q tinc disponible i alguns cops men vaig a escalar!!! sempre faig tard a tot arreu tot i q intento no fer-ne i m'encanta anar a corre xls matins.. encara q no o faig mai x mandra deixecar-me!!!

    magrada nar sola, caminant pel bosc, asseure-m a la vora d'un riu , dalt dun arbre.. i pensar...


    trobo q tenim bsatantes coses en comú i x cert ma agradat molt el teu text...
    jeje tens molt poques hores i minuts a la setmana lliures, xo jo crec q si elimines de les meves les del ordenador en tindria 1h en tota la semana lliure!!! jeje

    salut i petons! i a continuar aixi!

l´Autor

Foto de perfil de a_bril

a_bril

5 Relats

6 Comentaris

5072 Lectures

Valoració de l'autor: 9.67