Imagino

Un relat de: pura vida

IMAGINO LES NOSTRES MANS ENTRELLAÇADES.

Les dues mas, en contacte, el teu tacte, la teva pell, la meva pell, no deixem que passi l'aire entre les nostres mans, les agafem amb força, sento que vibres, que vibro, Ara els nostres dits juguen a tocar-se, a agafar-se, a amagar-se, a fer-se pessigolles, a acariciar-se...et sento.

IMAGINO LA TEVA OLOR

No hi ha una olor igual, és la teva, única, exclusiva, em transporta, m'envolta, sóc tu a través de la teva olor, només tu, és un aroma especial, l'olor del cos, la teva olor en essència ...et sento.

IMAGINO ELS TEUS ULLS

Els ulls negres, que reflexen les teves emocions, sensacions, intencions, et veig amb els meus ulls, et miro, et contemplo, em podria quedar hores mirant els teus ulls, brilles, parpadegen, riuen i ploren, expressen, m'expressen,...et sento.

IMAGINO LA TEVA BOCA

Els teus llavis, els meus llavis, l'escalfor de la teva boca, de la meva boca, la suavitat d'un petó, del teu petó, del nostre petó, ningú m'ha fet mai aquest petó perquè és teu, només teu,...et sento

IMAGINO L'AMOR

Imagino el teu cos, el meu cos, les nostres ànimes, el teu moviment, suau, ràpid, lent, segur, tendre, dolç, mil petons, mil carícies, sóc dins teu,ets dins meu, els dos sóm un, em fong, et fons, ens desfem junts,..et sento


Comentaris

  • aquestes emocions[Ofensiu]
    David Gómez Simó | 29-05-2005 | Valoració: 10

    tant ben descrites les he sentit sovint i llegir-te en fa recordar-les.
    Molt bé!.

  • Ho imagino...[Ofensiu]
    Henry | 30-03-2005 | Valoració: 10

    i cada frase, cada paraula i cada línia amb transporta a aquell moment que penso en ella.

    Es preciós!

l´Autor

pura vida

3 Relats

7 Comentaris

4717 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Últims relats de l'autor