I si escric un poema?

Un relat de: Olga Nuria
I si escric un poema?
un poema,
que no sigui real,
que no sigui res.
Que no tracti de tu, però tampoc de jo.
Que sigui això que mai ha estat: el no-res.
Tanmateix, només són paraules no?
Però...
I si escric un poema?

Comentaris

  • Indecisió[Ofensiu]
    kefas | 19-06-2017

    Aviat farà un mes i encara no t’has decidit ? .
    Espavila si no vols que la Sagrada Família s'acabi abans que el teu poema.