Hores i hores

Un relat de: Nyanga

Hores i hores sense dormir, pensant en tot el mal que t'he fet, en tot el que em passat junts, en el que m'has estimat i el que t'he estimat. Hores buides, mortes, només vessant llàgrimes d'enyor i de nostàlgia. Mirant al sostre, sobre un sofà que algun dia ha estat nostre, que ara està buit i que sembla que senti la tristesa i la fredor de la soledat. Camines sense rumb fixat, penses en un demà sense sentit, parles en soledat i calles en companyia. Vius sense esma de res.

*

Hores i hores somiant amb un passat, pensant en com t'he destrossat la vida, en tot el que m'has ensenyat, en els mils moments que m'has regalat, en tot el que t'he estimat i en tot el que t'he fet patir. Mirant un sostre desconegut, sobre un llit massa fred i aliè que no entén res del que passa. Camino mirant el passat, sentint el futur, intuint les teves llàgrimes, volent fer-te una mica menys dur aquest cami, sense èxit en els meus propòsits. Callo en soledat i parlo banalment en companyia. Visc tement les meves pors.

Hores i hores buides. Soles. Tristes. Amb només el regust de les llàgrimes com a companyeres de viatge.

Comentaris

  • ullsdexocolata | 12-12-2009

    Hores indefinibles. Que aturen l'ànima. Qualsevol d'aquells moments pot passar pel cap en mil·lèssimes de segon. I les llàgrimes són les úniques que, en certa manera, t'acompanyen en aquests instants.

    Ullsdexocolata.

  • relat de Nyanga[Ofensiu]
    anita | 11-12-2009

    Hola, acabo de llegir aquest relat i m'agrada molt trobo que es trobat les frases adequades per explicar una situació que no se si es verídic, o ficció, però mol semblant amb la meva vida personal, ( i es molt dur) Un relat per mi mol bo
    No paris de escriure ja que o fas mol bé. Felicitats
    Anna


l´Autor

Foto de perfil de Nyanga

Nyanga

45 Relats

225 Comentaris

63343 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Els coneguts diuen de mi que sempre estic feliç i amb un somriure als llavis, els que em coneixen saben que no sempre somric... només aquells que m'estimen de debó m'han vist plorar.

*
*
*

Gràcies a tots els que passeu intencionadament o no pels meus relats i gràcies encara més a aquells que gasteu una miqueta de temps en comentar-los....M'ajuda molt saber les vostres opinions per millorar!