Wiki

Un relat de: Nyanga

T'he vist néixer, embolicada en llençols fins de cotó blanc, fràgil i tendre, bonica i brillant.
T'he vist créixer dia rere dia, els teus primers somriures, la teva mirada... he notat com les teves boniques i petitones manetes d'angelet m'agafaven els dits per primer cop.
He estat amb tu en els teus primers passos, les teves primeres paraules. He pentinat aquests rinxols de coure per fer-te encara més bonica.
T'he abraçat i t'he estimat com a ningú.
T'he fet mil regals i mil més encara t'en faria i tu m'has regalat mil petons que encara noto el seu gust a les meves galtes.
M'has regalat cuatre preciosos anys al teu costat, m'has fet plorar d'alegria per tenir-te a prop meu. Per veure't riure, per sentir les teves poesies de nadal a sobre la cadira, per esperar les teves dolçes abraçades.
I ara princesa, et preguntes on és la wiki. Que se n'ha fet? I abraçada a mi deus pensar perquè ja no em veus mai.
No sé què et deu haver explicat la mama, però sempre seré aqui amb tu, al teu costat.
Però ja no podré veure't créixer. No podré ajudar-te quan d'aquí uns anys tinguis problemes amb els deures...no podré amagar-te els regals sota un tió esgarrat i veure com t'il.lusiones al veure tants paquets embolicats...No podré abraçar-te cada dia i veure aquests ulls plens d'alegria quan em retrobes.
El món dels grans és massa dificil petita meva, però el que mai canviarà per més lluny que et senti, és que t'estimo i que et trobo a faltar.

Comentaris

  • Gràcies a tU[Ofensiu]
    Ninfa de Iunius | 18-01-2010 | Valoració: 9

    Sovint hi ha moments a la vida en què ens creuem amb altres persones i sembla que les coneguem de tota la vida pel simple fet de veure els seus sentiments tan a flor de pell i tan propers als nostres. Has reobert un esperit en mi que ja feia temps que no recordava tan intensament i donant-me suport ens els relats has passat a formar part dels meus preferits!jeje encara que només sigui perquè hem compartit un sentiment q dificilment acaba marxant. Gràcies

  • La vida dels adults...[Ofensiu]
    natasha | 13-01-2010

    ... de vegades és més dura del que voldriem...
    Sencill, dolç però massa trist...
    En la distància també es pot estimar, això sempre.
    Una abraçada

  • Provoca...[Ofensiu]
    Joan G. Pons | 02-01-2010 | Valoració: 10

    El teu Relat amb una força i tendresa molt intensa... em provoca moltes preguntes.... per què ?

  • Trist i emotiu[Ofensiu]

    Un poema que ens parla d'una separació forçada, però alhora també ens expressa un gran amor. Molt bell!

    Feliç Any Nou

l´Autor

Foto de perfil de Nyanga

Nyanga

45 Relats

225 Comentaris

63113 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Els coneguts diuen de mi que sempre estic feliç i amb un somriure als llavis, els que em coneixen saben que no sempre somric... només aquells que m'estimen de debó m'han vist plorar.

*
*
*

Gràcies a tots els que passeu intencionadament o no pels meus relats i gràcies encara més a aquells que gasteu una miqueta de temps en comentar-los....M'ajuda molt saber les vostres opinions per millorar!