Haikú

Un relat de: SomriureXsobreviure

El cel és blau.
I fa sol.
Però la terra segueix humida.

Comentaris

  • bo...[Ofensiu]
    ESPIRAL | 28-08-2006 | Valoració: 8

    ...la terra segueix humida...
    potser, per massa llàgrimes?...diu tantes coses el teu haikú!. ptons. ESPIRAL.