Haikú V

Un relat de: M.Salles

Has marxat rabent.
Jo, et mirava de lluny,
empetities.

Comentaris

  • L'epicurista Pol | 07-08-2008 | Valoració: 9

    La imatge és molt expressiva

    sempre marxen algunes persones
    ara m'has fet pensar en la última que ha marxat

    Tan en tan poques lletres

    que és bonic vaja

  • gypsy | 25-07-2008

    amb una imatge d'immediatesa magnífica.
    Molt bell!.

    gypsy

  • Bonic Haikú[Ofensiu]
    Edside | 25-07-2008 | Valoració: 9

    Amb una mètrica curta, i, amb poques paraules, obres la imaginació de les persones.

  • RENOI[Ofensiu]

    Que curtet i quant que dius. Un mal tractament? Gent mirant sense poder fer-hi res? O sense voler-ho fer? Inmigració? Impotencia? Poc que descriu un mal rotllo. Salut!

Valoració mitja: 8.67

l´Autor

Foto de perfil de M.Salles

M.Salles

76 Relats

253 Comentaris

70315 Lectures

Valoració de l'autor: 9.85

Biografia:
Ni vocació, no tinc.
Tan sols el plaer d'escriure quan l'atzar
em dibuixa al cervell mots encadenats.
Per explicar sentiments.
Pors, temors i patiments.
O bé, el plaer i l'alegria.

Fragments de vida
retratats amb paraules.



Col·laboro en un blog compartit:
Riell Bulevard