Guau!

Un relat de: vent de grop

A l'Internet ningú sap que ets un gos. Això és el que més m'agrada. Pots bordar tan com vulguis, sense que ningú et cridi "passa a jaure i calla!". Pots aixecar la pota per pixar a qualsevol racó, sense que ningú et venti un cop de bastó. I et pots trobar amb una gossa que va alta a qualsevol portal de sexe.

Des que he après a fer anar el ratolí amb la pota i a picar les tecles amb els unglots, em passo les nits remenant la cua, navegant i xatejant. Mentrestant, dins d'una finestra en segon pla que procuro no tancar, es van baixant les pel·lícules i les cançons que la mestressa ha triat per descarregar de la xarxa abans d'anar-se'n al llit. Ella dorm ben tranquil·la, es pensa que estic ajagut al cancell vigilant la casa.

Ah! I no us ho creureu, però ja m'han acceptat uns quants relats a la web guanyadora del Premi Lletra 2004. Guau! Si veiéssiu com remeno la cua!



Comentaris

  • este... guau[Ofensiu]
    Shu Hua | 03-05-2005

    simpàtic, original, concís. Sembla que t'agraden els relats curts i satírics. Només una cosa: el gos no serà aquell que es pixa cada dia davant de casa meva, oi?
    I una pregunta: què vol dir el teu nic?

l´Autor

Foto de perfil de vent de grop

vent de grop

32 Relats

56 Comentaris

41830 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El vent de grop és un vent que porta tempesta.
Aquest només porta humitat, però quan regalima un pèl avinagrada us pot tacar i fer malbé la roba.
Si no en teniu prou, podeu accedir a més producció enfigassada del mateix autor punxant aquí dessota:         Vent de grop