Gust d'herba de l'índic i rom cremat

Un relat de: vent de grop

Bufa un vent humit i tebi i la nau branda suaument entre les llargues onades amb un grau d'escora variant. La lluna, plena a rebentar, vessa al damunt del mar un espès raig d'argent fos. Entre les ombres intricades de l'eixàrcia, dues enigmàtiques siluetes, allunyades una del altre, passegen per coberta. El balanceig del vaixell torna el seu pas una mica incert.

A babord, passejant de popa a proa, una superba negra, sàfica, lúbrica, carnal, exuberant i pneumàtica. Un cos de pantera salvatge enfundat en tela ben minsa, voluptuosament modelat per la gimnàstica i la cirurgia plàstica. Mirada felina i refulgent, de fera assetjant la presa. Piercings i tatuatges als més íntims racons. A la boca, gust d'herba i rom, i ganes de mossegar carn fresca. Ha pujat a coberta fugint de l'insomni, amb un exacerbat desig i un foc roent enmig de les cuixes.

A estribord, passejant de proa a popa, una jove pàl·lida i esvelta, sòbria, virtuosa, verge i casta. Un cos domesticat d'elàstica gasela, dessota d'una austera vesta, gairebé severa, per no dir monàstica. Un llibre espès a la mà, començat a escriure fa mil·lennis, incomptables vegades traduït, revisat i corregit, i una petita medalla penjada entre els pits. Mirada entre mística i ingènua, amb un bri d'inquietud, com d'ovella que enyora la protecció del ramat. Potser la pell de gallina, banyada de llum de lluna, és per culpa de la fredor i solitud que sent, aquesta humida i sufocant nit d'estiu al mar del tròpic. O potser és perquè té por de l'influx de l'astre just a aquest precís moment del seu cicle.

A coberta, un balandreig de mamelles, a l'amura de babord, evident i suggestiu; a l'aleta d'estribord, presumible, però pudorosament amagat. Ara, el seu passeig erràtic, dirigit per l'antull de l'atzar, convergeix inexorablement cap a un punt situat al centre de l'eslora, /

Escolliu si us plau, abans de continuar:

a) La conversió miraculosa de la viciosa que duia un piercing al clítoris, una historia virtualment exemplar (per a tots els públics)

b) El salvatge encontre de la fera en zel amb la verge, una historia realment sucosa (+18)


--- Adquiriu ara l'esdeveniment del pagament per visió ---


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de vent de grop

vent de grop

32 Relats

56 Comentaris

41696 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El vent de grop és un vent que porta tempesta.
Aquest només porta humitat, però quan regalima un pèl avinagrada us pot tacar i fer malbé la roba.
Si no en teniu prou, podeu accedir a més producció enfigassada del mateix autor punxant aquí dessota:         Vent de grop