Maniquí d'alta costura

Un relat de: vent de grop

Sóc maniquí d'una prestigiosa i reconeguda firma d'alta costura. La línia de roba que llueixo és sòbria, elegant i distingida. Clàssica, però amb subtils detalls innovadors i creatius. Desfilo exhibint amb desimboltura vestits d'un refinat i exclusiu disseny que es venen amb un èxit notable arreu del món.

La firma que represento està especialitzada en roba per cadàvers. En vestir despulles amb elegància, guarnir restes mortals amb refinament, abillar cossos difunts amb distinció.

La meva funció és desfilar vestit de mort elegant a dins d'un taüt. És complicat, però me'n surto bé i per això estic tan ben pagat. No és fàcil trobar un mort que no quedi carrincló tot desfilant. En canvi a mi no em costa gens fer de cadàver exquisit. És un do que tinc. Quedo tan natural estirat a dins d'un fèretre de disseny!

Això, els directius d'aquesta empresa ho valoren molt. I a mi em satisfà que valorin el meu treball. No em puc queixar de res. Estic content amb la meva feina i amb el meu sou. I tal com van les coses, això ja és molt.


Comentaris

  • maniquí[Ofensiu]
    donablanca | 18-05-2005 | Valoració: 10

    molt ben trobat.
    molt ben escrit i amb parules que no és repeteixen (cosa difícil d'aconseguir)
    tens molt vocabulari

l´Autor

Foto de perfil de vent de grop

vent de grop

32 Relats

56 Comentaris

41643 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25

Biografia:
El vent de grop és un vent que porta tempesta.
Aquest només porta humitat, però quan regalima un pèl avinagrada us pot tacar i fer malbé la roba.
Si no en teniu prou, podeu accedir a més producció enfigassada del mateix autor punxant aquí dessota:         Vent de grop