PUJAR EN EL RANKING - ÈXIT/FRACÀS

Un relat de: Onica

Va anar traient les peces del fusell de l'estoig. El va muntar. Va ajustar la mira telescòpica. Va mirar el rellotge i va comprovar que com havia previst encara faltava una estona.

No li calia fer-ho des de tanta distància, però a part de ser més segur donava més prestigi. Demà aniria a cobrar els tres cents dòlars i a recollir les dades per a la propera feina.

Calculava que aviat estaria prou ben considerat per instal·lar-se en un país del primer món i tenir encàrrecs més ben pagats.

Comentaris

  • Anagnost[Ofensiu]
    Anagnost | 14-05-2007 | Valoració: 10

    M'ha impressionat la fredor i el distanciament amb què aquest relat ens posa fit a fit amb un caire de la realitat que sempre pensam des de l'apassionament. Un assassí professional -i n'hi ha molts-, que veu el seu treball des de la quotidianitat, i que vol assolir prestigi per tal de pujar a l'escalafó. Per a nosaltres, un ésser abominable. Des del seu punt de vista, un treball a sou. Crec que el que pretenies era fer-nos veure que la societat també genera monstres sense cap sentiment, sense que ens en demanem les causes.