Fer l'amor

Un relat de: Yuki
Què hi ha millor que fer-ho amb el teu amor?
Començem amb l'intercanvi de mirades picaroses, que parlen soles. Mirades que observen l'un a l'altre, que demostren què estàs observant la millor obra d'art del món. Que tens ganes de fer coses amb eixa preciositat, tens ganes de jugar i disfrutar. Li començes a llevar el jersei. Després la samarra, i per últim els pantalons i la roba interior. Ell fa el mateix amb tu, i li ajudes a que ho faja. Els dos nuets. Us contempleu l'ú a l'altre. Teniu una sort tremenda al ser conscients què eixe cos només és vostre. Que ningú més ha de disfrutar-lo, tant sols vosaltres. Sents un goig increïble, al pensar això. Ell es gita. Et poses damunt seu. Observes de nou el seu tronc i penses com d'afortunada et sents de tindre'l i que només et pertanya a tu.

Primer li ararícies la cara. Aplegues als llavis. Li'ls beses mentre li acaricies la galta en una mà. Li beses el coll, el pit, els peçons, continues baixant, li fas un petó a la panxa i finalment arribes al teu objectiu. Obres una mica la boca en forma de O, i cap endins. Com si es tractara d'un biberó, pujant i baixant. Vas notant la grossor i llargària del pene. T'agrada molt, prens consciència de que només és teu. T'agrada vore la cara de plaer del teu nuvi. No t'hi pots negar, t'encanta.


Després d'un temps considerable, ajunteu els dos òrgans reproductors, no abans de col·locar el preservatiu. Notes com entra. I t'encanta quan la seua carn ja és a dintre teu. Estudieu postures per a fer-vos contents als dos. Fer l'amor és increïblement bonic.


Depèn de com heu decidit colocar-vos, esta fase és de duració variada; inclòs, pot arribar a una hora... o més...

Després que a ell ja li haji surtit el semen, notes que a tu et continua apetint. Ell té ganes que disfrutes, i clava dos dits a dintre del teu conill, i hi posa també la llengua. Et fa massatges i a tu t'agraden. Els teus gemecs demostren que el teu amor et fa disfrutar. Va intercanviant les llepades amb les masturbacions. A tu t'encanta cada cop més. Vol provar un moviment nou clavant un dit més i fent girar tot el puny. Tu no t'hi negues. Al final del sexe, l'abraçes. Toqueu cos contra cos, tots dos nuets, ara sense ninguna intenció de fer res.Només és una forma de donar les gràcies. Ho tornareu a repetir







Comentaris

  • Vladi [Ofensiu]
    lisboa | 05-03-2014

    és fàcil d'interpretar ... és un clau històric ! :)