Esperant una trucada

Un relat de: TITÀNIA

Em passo la tarda mirant el rellotge del meu telèfon mòbil. Espero una trucada que canvii una vida monòtona i sense sorpreses. Una trucada que em faci pensar que no estic sola, que hi ha algú a l'altra banda. Mentrestant recordo totes les trucades que he esperat i mai he rebut, tantes esperances frustrades, tanta desconfiança causada, tanta desil·lusió. Els missatges escrits sense resposta, les paraules que surten de l'ànima i cauen en l'oblit. Segueixo esperant, però, res no canvia, i aquelles èpoques de despenjar el telèfon per veure si hi ha línia, han quedat molt lluny. Ara ja sé que el problema és un altre, i em canso d'esperar.

Comentaris

  • La soletat, quina paraula...[Ofensiu]
    Dida | 26-11-2007

    El sentiment de soletat esta tan present en la vida, tant... A vegades esperem massa dels demés, creiem que tothom es igual q nosaltres, i realment no es així. No esperis i actua amb desició, no val la pens perdre el temps per algú que realment no l'importes de veritat. Disfruta de la teva persona Una abraçada!!!

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82399 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!