Escriuré una ultima poesia

Un relat de: Guille In the sky!

Escriuré una ultima poesia,
Per dir el que passa dintre meu

Narraré per ultima vegada
Tot aquell cumul de coses

Que em fan sentir diferent
Pensant en tu, en els altres i en mi mateix.

En l'enyor pel que s'espera
I la covardia de la realitat

Guixare per darrer cop
Les pagines del meu bloc de les poesies d'amor i mort

I hi guixaré amb tanta força
Que la ploma es blegarà

De la rabia i la impotencia,
De la rao i la passió

De tot aquest cumul de coses
Que en fan sentir diferent

I que estenc per ultima vegada,
En un trosset de cel.lulosa premsada

Pensant en tu....
I en els altres, i en mi mateix!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer