És l'enyorança

Un relat de: Somriu

És com una buidor que és impossible d'omplir. Impossible. És estrany, és estrany perquè no s'hi pot fer res només que recordar. Ho trobes faltar. Trobes a faltar moltes coses durant la teva vida i això fa que et sentis buit, com si et faltés alguna cosa. No en tens prou en pensar-hi a cada moment, al contrari pensar-hi a cada moment fa més mal. És tant difícil de definir... No en tens prou amb els records, perquè quan recordes també sents el que senties en aquell moment de felicitat que tan enyores. Quan escoltes una cançó que t'ho recorda no pots evitar deixar lliscar una llàgrima traïdora, no pots evitar emocionar-te en tornar a pensar i sentir el què vas sentir en aquells instants i que ara ja ha marxat, ara ja no hi és, ara ja ha passat. I tot passa tant depressa...I t'enyores. D'un concert, de les sensacions que vas tenir aquell dia, aquella nit, amb aquella gent, amb aquella música. D'una final de la Champions, aquell impacient dia, aquella cridòria, aquell sentiment, aquella gent, aquella victòria, aquell moment, aquella persona. D'aquells quinze dies a l'estranger per aprendre anglès, aquelles vivències, aquelles experiències. D'un amor que mai va ser correspost, d'un amor perdut, d'un amor invisible. Els pensaments que et van passar pel cap en aquells moments i que tan trobes a faltar ara. El que volies fer i no vas fer i que ara si tornessis enrere de ben segur que faries. Però no, ara és present i allò és passat. Saps que les coses només es viuen una vegada, que són irrepetibles. Saps que les has d'aprofitar al màxim, ho saps. Saps que la gent repeteix i repeteix que no s'ha de mirar enrere perquè sinó et perdràs el que ve davant, ho saps però no pots evitar trobar a faltar coses que trobes a faltar. I ara, ara ja enyoro coses que encara no han passat i precisament per això les enyoro, perquè potser no passaran mai. I contra aquesta malaltia només hi trobo un remei: els records i els somnis.

Comentaris

  • Nyanga | 11-07-2009 | Valoració: 10

    M'ha encantat com descrius aquest sentiment que tots tenim i que tan sovint se'ns repeteix a dins encara que no vulguem..els records del passat que venen i van del cap.
    .....--I ara, ara ja enyoro coses que encara no han passat i precisament per això les enyoro, perquè potser no passaran mai....-- Em quedo amb aquesta frase, i amb el teu permis me la guardo, m'ha captivat!
    Felicitats somriure! :)