Epigrama ( temps intermedi)

Un relat de: salvatore vinyatti

El pare i la mare observen. En són conscients que han arribat a la maduresa, tenen ja trenta cinc anys, se senten amb plenitud, satisfets i gaudeixen de la serenitat i de la saó.
Van pensant... que, naixem petits i ens tornem grans i de grans ens tornem com els petits i entre mig dels nets i els avis, els pares són uns intermediaris.
Un espai natural i social que omple goig i felicitat.

No et sembla Judith?

Quan vivim aquest temps recordem sempre també allò que els pares ens deien que ells havien viscut.

La màgia del primer fill !

- Gu,gu,gugú, gu, - dolç somriure, ulls rodons, blaus,verds o bruns, als avis els cau la baba, xalen amb el seu net.

Els avis no viuen de galeria, els avis són com són. Fan de clowns, de cavallets, expliquen contes, riuen canten i mai havien tingut tanta paciència com ara!

Són estadis que s'han de viure.

Comentaris

  • he tornat (a mitges)!!![Ofensiu]
    rosersoy | 12-09-2005 | Valoració: 10

    Ai Salvatore, quanta raó tens! Jo no ho hauria dit millor, ho comparteixo fil per randa a més... encara que volgués (i mira que hi he pensat estona)no sabria pas què més afegir-hi.
    veig que continues igual... o millor.
    roser d'Olot

  • a totes les edats[Ofensiu]
    monise | 26-10-2004 | Valoració: 10

    això que has transcrit es la pura i dura realitat però no només dels 35 anys sino de totes les edats.

l´Autor

Foto de perfil de salvatore vinyatti

salvatore vinyatti

227 Relats

336 Comentaris

371408 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Graduat en Arts Aplicades, decorador i dissenyador de mobles,actualment administratiu. Tinc interessos artístics, literaris i socials. Editor de butlletins de varies associacions veïnals, i de dones ( A.Veïns) Animador sociocultural i dirigent veïnal. Tinc interessos poetics i organitzo el Premi Grau Miró de relats hiperbreus a través de la A.Veïns del meu barri. Els meus poemes expressen temes d'amor,defensa de les dones i infància, temes socials, contra la guerra i també relats i poemes erotics.
( tanka/hayku/poema triangular/ etc. La literatura és el meu últim estadi artistic el qual desitjo poder i assolir-lo amb satisfaccions i amb més coneixements culturals per al gaudi de la meva vida personal i artistica.