HAIKU conjunt de tres

Un relat de: salvatore vinyatti
Pastura el ramat
Rabeig de sons i colors
D'efímeres flors


Oh, claror de lluna, ...
Mentre es calma la nit
Contemplo els estels


Es fa de nit d’hora
Sentint l’olor de castanyes
Càlida tardor

Comentaris

  • metrica[Ofensiu]
    Imma Cauhé | 18-03-2015

    he vist que t'agraden els haikus, la meva mare en té 2 llibres. a ella li agradava que fòsin acabats en síl·laba plana, a més de tenir 5-7-5 com tu dius. I és veritat, no sols és la métrica, ha de expresar sentiments, esta dedicat al esperit... així li va ensenyar el seu mestre Carles Riba

l´Autor

Foto de perfil de salvatore vinyatti

salvatore vinyatti

227 Relats

337 Comentaris

365294 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Graduat en Arts Aplicades, decorador i dissenyador de mobles,actualment administratiu. Tinc interessos artístics, literaris i socials. Editor de butlletins de varies associacions veïnals, i de dones ( A.Veïns) Animador sociocultural i dirigent veïnal. Tinc interessos poetics i organitzo el Premi Grau Miró de relats hiperbreus a través de la A.Veïns del meu barri. Els meus poemes expressen temes d'amor,defensa de les dones i infància, temes socials, contra la guerra i també relats i poemes erotics.
( tanka/hayku/poema triangular/ etc. La literatura és el meu últim estadi artistic el qual desitjo poder i assolir-lo amb satisfaccions i amb més coneixements culturals per al gaudi de la meva vida personal i artistica.