En honor a les Laies

Un relat de: RêD WiTCh

Ser Laia... potser és una forma de vida, de pensar, tot i que només he trobat una persona amb les mateixes característiques.
Crec que les Laies, com a mínim nosaltres dues, som... tímides però a la vegada extrovertides, rialleres i l'esperit d'un grup (i és que sense nosaltres...).
No ens agrada mostrar els nostres sentiments en públic, només la felicitat, la tristesa mai, encara que costi molt d'amagar-la. No volem ser contemplades ni volem sentir la pressió d'algú a sobre (encara que sí que volem que es preocupin per nosaltres, com a tothom). Ens volem sentir lliures i a la vegada lligades amb alguna persona, ja ens entenem. Ens costa llançar-nos, ho fem tot, tot i tot del revés, si fem una cosa ens penedim d'haver-la fet i si no la fem ens penedim de no haver-la fet... som un cas! La solució amb això últim és fer les coses impulsivament però pensant, encara que llavors no seríem autèntiques Laies! Tenim "Laiapatia", és a dir, pensem el mateix, amb una mirada ja ens entenem i no calen gaires explicacions per saber com se sent sicològicament l'altre. Tinc raó?

Comentaris

  • aixo ja no pot ser[Ofensiu]
    GrêËn_WîtcH | 13-01-2005 | Valoració: 10

    hola krinyuuu... aixo no pot ser cada dia ens entenem amb menys paraules, o sense cap, directamen amb la connexió del cable dels circuts de tecno ehhh... jeje moltees vegades akesta LAIAPATIA... fa por no creus?? però encanta que en algunes situacions, que no venen de gust explicar simplamen ja se que m'estàs entenen, i avui ho em comprovat am l'explicació del que t'has pensat ( era exactament allò!!!)
    I cada dia ens assamblem mès, però t'enrrecordes quan ho vam començar a notar... repassan tot el que ens havía passat en els anys que encara no hens coneixiem, moltes coses coincidien...
    Però m'encanta haver-te conegut i poder ser amigues... el destí...s'ho te tot molt callat ehh... :P i a mès tot el que em conegut juntes, a qui em conegut i les "missions impossibles" k em superat (pujar a la teulada, entrevistes els cotxes...) jejej lo altre deixemu està.
    ADEU WAPIXIMA... SEGEIX ESCRIVIN I SENT COM ETS :P (et passare aquelles fotus tranqui.... :P) PETONS I LAIAPATIA X SEMPRE

  • LAIES SOM[Ofensiu]
    GrêËn_WîtcH | 14-11-2004

    uiiiis... laia... i les coses k encara ens deuen haver d passar no?? com ja t'he dit molts cops es veritat ens passa exactament el mateix, ja ho hem pogut comprovar i tot ehhh... jejej m'ha agradat molt k dediquessis un dels teus relats al nostre nom, ala nostre amistat i les nostres avantures....:P tot i k tampoc fa molt de temps que ens coneixem pero... si el suficient per saber com ets i poder confiar am tu!
    ADEU KRINYU!!!
    segueix escrivin i ànims (si necessites algu ja ho saps, que les laies tambè sameb escoltar i entendre)

  • George Brown | 14-11-2004

    Recordo una Laia… fa molt anys… però… ay, Laia, Laia, Laia...
    Per mi es un nom captivador com n'hi ha pocs.

  • galifar10 | 14-11-2004

    Jo un dia vaig conèixer una Laia. I mai me la podré treure del cap...
    Tens tota la raó, el nom, és molt important en una persona. Segueix endavant Laia.

l´Autor

Foto de perfil de RêD WiTCh

RêD WiTCh

18 Relats

62 Comentaris

26940 Lectures

Valoració de l'autor: 8.87

Biografia:
Em dic Laia i sóc de la generació dels 90...(encara sóc petiteta...) fa anys que esric, però no tants que publico... I si escric és... perquè em serveix de punt de fuga. Tot el que penso ho plasmo en un paper (ara que tot el que escric ho publiqui ja és una altra cosa... la majoria de vegades arrenco el full de la llibreta i... o el guardo o se'n va a la paperera...)

Em passo hores i hores vagant per relats i relats... i la meva agenda està plena de frases i relats d'aquí!

M'agrada tot tipus de música i... no sé que faria sense ella! el meu somni és aprendre a tocar la guitarra...

Si voleu alguna cosa... kan_laia@hotmail.com [i si no voleu res també em podeu agregar eh..=P]

Agraeixo a la gent que em llegeix i em comenta i...

PeToNs SaLuT i FeSta GeNt!!!

--Cantando la vida, mira, se lleva mejor!
--Per retrobar-te pujaré estels descalç fins arribar a la lluna...
--Saps que no et lligaré mai a mi, perquè t'estimo tant, que la teva llibertat m'enamora.
--CaRpE DiEm!!
--Báñate en mis ojos, que se joda el mar!

www.fotolog.net/_red_witch_