Els meus veïns tenen por

Un relat de: sants78

Els meus veïns tenen por. Encenen els televisors al migdia i els seus menjadors s'omplen de cossos morts, cossos de dones assassinades a cop de martell, o cremades amb bidons de benzina. Morts en baralles de bandes, dessagnats per navallades o rics assaltats a les seves luxoses torres.
Els meus veïns tenen cada cop més por i han decidit actuar. Han decidit canviar la porta de l'escala i posar-ne una de ben resistent de ferro forjat, amb uns grans barrots. Han gastat els calers estalviats, abans que un desapiadat els hi robi i han aconseguit la porta més segura del barri.
Ara es senten bé, segurs, protegits contra lladres, immigrants i okupes. I seuran als sofàs per contemplar de nou els televisors, a acollonir-se novament i a decidir on instal·lar les càmeres.
Qui sap, potser així descobriran que les iaies de l'escala no poden obrir la porta, pesa massa.

Comentaris

  • M'agrada...[Ofensiu]
    Maria Sanz Llaudet | 09-08-2007 | Valoració: 10

    el to irònic que hi has sabut impregnar al teu relat. Tens raó en la reflexió que fas. Cada cop tenim més neures, i ja no et dic aquells que es passen el dia davant la tv empassant-se totes les desgràcies que passen pel món. Imagino que també podrien donar alguna bona notícia, que segur que n'hi han, però lamentablement no tindrien tanta audiència.
    Una abraçada

l´Autor

Foto de perfil de sants78

sants78

704 Relats

508 Comentaris

490436 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Colpejar un cop i un altre
fins trencar els vidres de la REALITAT.


agusgiralt@yahoo.es

[http://www.alliberantpoemes.blogspot.com]
[http://www.memoriadesants.blogspot.com]
[http://www.memoriadelpoblenou.blogspot.com]
[http://www.diesderauxa.blogspot.com]
[http://www.fotolog.com/psico2012]