Els invasors de la terra

Un relat de: Ester Sense H
- Unes criatures metàl·liques amb ales daurades estan orbitant al voltant del planeta blau controlant comunicacions i moviments del humans. Fins i tot examinant altres galàxies i planetes. Són uns paràsits que es reprodueixen ràpidament, a raó de milions i millorant la seva espècie cada dia - va informar l'explorador de l'espai assignat a la terra, quan per fi es va comunicar amb el consell de savis interestel·lar.

- Explorador A45-3, ha tornat a ensumar pols de nebulosa? - va dir un del savis.

- Li recordo que vostè va descriure al primer tripulant d'una nau terrícola capaç d'enlairar-se i orbitar, com un humà molt pelut, anomenat «Laika» i que parlava només en «guau» - va afegir l'altre ancià del consell irònicament.

- Senyors han d'escoltar-me. Els humans són obligats a dedicar tota la seva atenció a les cries d'aquesta nova espècie. Les persones ja no parlen, ni es miren, només fixen la vista en aquestes petites bestioles de metall i vidre. No deixen de piular per ser alimentats amb dades, però mai hi ha prou, com més informació li donen els humans més piulen.

Els savis van parlar entre ells preocupats per la nova informació

- Com arriben a estat adult ho ignoro, però es quan surten aquestes ales daurades, i llavors aprofiten els coets del humans amagant-se a l'interior. Potser són de disseny primitiu i propulsors ineficients per viatjar per l'univers, però els permeten arribar a l'espai exterior – va afegir l'explorador, per continuar amb una bona notícia - Hi ha un petit grup d'humans que han trobat la forma d'aniquilar aquesta amenaça. Alimenten a la cria constantment amb fotos seves fent ganyotes, els paràsits es queden sense espai, saturats i acaben en estat de pantalla negra per sempre més.

- Sembla que encara queda vida intel·ligent a la terra – va respondre el consell interestel·lar.

Comentaris

  • Es veia a venir[Ofensiu]
    Boris | 13-05-2017

    Al final les selfies salvaran el món.

  • Viure[Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 22-04-2017 | Valoració: 10

    Realment, totes les formes de vida són complexes. Però si hi afegim la imaginació, doncs, embolica que va fort! M'ha agradat molt, Ester. Una forta abraçada.

    Aleix

  • Quanta rao!![Ofensiu]
    Ibeth | 21-04-2017 | Valoració: 10

    Realment estem dominats per aquests éssers diabòlics! Som com zombis sense cervell, preocupats només per aconseguir un endoll on recarregar i cobertura, sovint el menys important són els continguts amb què alimentem aquestes petites criatures XDDD. Molt Bo Ester. M'encanta!!

    Ibeth

l´Autor

Ester Sense H

5 Relats

11 Comentaris

4330 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89