Els contes de la vida

Un relat de: TITÀNIA

Les tardes de dissabte m'agrada anar a passejar veure com cau el sol, s'obren les llums i tothom surt al carrer. Sovint per tal de fugir de la multitud atabaladora del centre, acostumo a perdrem pels carrerons petits, tranquils i més antics de la ciutat, descobrint aquells racons que degut a una vida massa ràpida, ni veiem. Aquella tarda en particular vaig descobrir una petita botiga amb contes sobre la vida, molt diferents dels que ens havien explicat de petits. Potser aquest és un dels motius de tanta infelicitat adulta, aquelles històries irreals i, a vegades masclistes, en que tots vivien feliços i menjaven anissos, però, ningú s'ha plantejat mai que passa quan s'acaben els anissos?

Em va cridar l'atenció un petit llibre de butxaca que parlava d'una reina que havia donat carabasses a un prometedor Cavaller que amb els anys se li havia rovellat l'armadura, potser aquesta és una història molt més creïble. Les primeres línies descrivien poèticament la trista realitat d'aquella reina que totes portem dintre (i que un dia va creure en l'amor fins que es va despertar):

"Detrás de toda reina existe una historia con su punto de fantasia y de vivencias que querían ostentar el rango de olvidables, de amores que nacieron limpios y luego extraviaron el sentido, de noches de sueño ausente, de besos que nos hicieron creer que el amor era posible y de sentimientos que un día pudieron ser auténticos". R.F.

Comentaris

  • Cavaller de l'armadura oxidada...[Ofensiu]
    ATZAVARA | 29-01-2008

    se de quin llibre parles...
    a mi em fa veure les coses diferents..si! tal com son! i ningu ens ha explicat.
    a la vegada que m'arrenca un somriure i em dona esperança.

    una airejada!!.

  • Contes de la vida real.[Ofensiu]
    Avet_blau | 22-01-2008 | Valoració: 10

    Contes de la vida real,
    en las que el cavaller, torna sol i vençut,
    la princesa escull un jornaler pobre,
    i el rei, treballa al costat del poble.

    i l' amor es mes lliure vora el mar,
    o enmig d'un prat mullat,
    o entre les botigues d'un mercat,
    i que s'escriu i s'esborra,
    com ho fa la vida,
    del poble normal.

    Avet

  • La vida passa...[Ofensiu]
    Dida | 22-01-2008

    Es un escrit realista i em dono compte de que la vida passa molt ràpid per davant nostre i a vegades ens perdem coses meravelloses en les quals no parem atenció.
    L'amor tal com arriba s'en va i el princep blau algun dia arribarà?...
    Un peto Titània!!!

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82380 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!