El petit heroi

Un relat de: Caustic

Em desperto al mati i estic a les fosques.
El petit heroi jugava per casa amb el seu amic el gat negre, que ell anomenava Nit.
El nen era molt entremaliat i tafaner, inconscient comença a remenar les coses de sa mare. Un gest de imprudència va aconseguir trencar un dels perfums mes valorats per la seva mare. Ella va sentir alguna cosa i corrents es va plantar a la seva cambra, i escridassà molt al noiet, que ho havia fet sense volgué. Ell també es va enfadar molt i va sortir al jardí amb l'amic.
Feia ja molts dies que el nen no buscava la presencia de l'arbust, i ara i tornaria. Tot va començar en una tarda d'estiu, avorrida com poques, l'amic i el petit heroi ja no sabien a que jugar, i van tenir la idea de posar-se a la boca tot allò que fos de color vermell.
I fou llavors quan trobaren l'arbust, el nen només va fer una mossegadeta, i va percebre com les coses canviaven, els colors, les textures, el pelatge del gat que era tan suau. Es passar la tarda acariciant a la gatet i mirant als núvols. A partir d'aquell dia moltes tardes foren així, el nen jugant amb la Nit i observant com el cel canviava de colors. Quan prenia el fruit de l'arbust es feia anomenar petit heroi, per que podia viure tota classe d'aventures abstractes.
Un mal dia però, en el petit heroi no se li va posar bé el fruit, apart l'amic aquell jorn no hi era, el pobre nen va començar a patir entranyes visions i de sobte, es va veure immers en un forat molt fosc, i si alguna cosa li fa por es la obscuritat, el nen es posà a cridar i plorar com si estigues posseït. L'endemà es va trobar al llit amb molta febre i se sentia molt malament i cansat. Ell i l'amic van jurar no tornar a menjar de l'arbust i mai dirien una paraula a ningú.
Un altre dia, quan ja feia dies que es va recuperar, el nen jugava pel seu jardí i mentre saltava va tocar sense volgué una flor, la mes bonica de la zona, el noiet al principi es va marejar una miqueta, però li va agradar molt, va tocar-la amb els ditets, estava humida i li deixà un aroma a les mans molt agradable, semblava que l'homenet s'havia enamorat. Les tardes amb la flor foren una època molt joiosa de la seva vida.
I es ara quant tot enfadat amb la seva mare va sortir al jardí en busca de l'arbust, mai havia ingerit tal quantitat de fruits, al principi la cosa anava bé, però per moments va empitjorar. En qüestió de segons, el color negre del gat es va començar a escampar per l'ambient, i el petit heroi que temia la foscor no volia que tot es tornes com un forat negre, va agafar la pedra mes grossa que les seves petites mans podien sostenir i va matar al seu amic.



Fi ¿

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Caustic

Caustic

25 Relats

30 Comentaris

30333 Lectures

Valoració de l'autor: 8.80

Biografia:
RECOMANO:
(el meu criteri no te cap tipus de valor)

3 LLIBRES

-LA INSOPORTABLE LEVEDAD DEL SER(MILAN KUNDERA)

- EL AMANTE (MARGARITE DURAS)

-SIN PLUMAS (WODDY ALLEN)

3 PELIS

- SLEEPER

- OLVIDATE DE MI

- PESADILLA ANTES DE NAVIDAD


3 GRUPS DE MUSICA

- PLAID

-VENETIAN SNARES

-AUTECHRE

*espero que algu en tota la web comperteixi algun dels meus gustus*