El joc de l'oca

Un relat de: TITÀNIA

Fa uns anys, ella també era sola en una habitació d'hotel amb la televisió posada, a punt de començar una feina que no li agradava gens, després d'haver-se acabat aquella per la qual s'havia preparat al llarg dels anys, només li va durar sis mesos, però en va assaborir fins l'últim moment com un nen menjant gelat.

Va conèixer l'home de la seva vida, però només li va durar un any, ell va desaparèixer amb la mateixa facilitat que va arribar, per sorpresa, d'un dia per l'altra i sense avisar. Després l'han abandonada, una vegada rere l'altre, sense que ella esperi res més. Ha anat de feines dolentes a feines pitjors. Ha viscut moments que voldria oblidar i ha après coses que preferiria no saber. La seva vida és com el joc de l'oca, sembla que estigui, per fi, apunt de guanyar, però, cau a la casella de tornar a començar, la jugada es repeteix, sense que la seva sort canvii. I torna a estar sola en una habitació d'hotel esperant la propera tirada.

Comentaris

  • el tema[Ofensiu]
    ANEROL | 16-06-2007 | Valoració: 8

    és interessant i real , crec que l'hauries de pulir en alguns punts i aprofundir en l'essència

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82221 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!