El fetitxista dels telèfons

Un relat de: Llop_del_Nord
Telèfons? Una caixa enorme plena de telèfons? Per què tens tants telèfons? Què ets? Un fetitxista dels telèfons?

Ella es va sorprendre de la descoberta. Allà, enmig del menjador, a la vista de tothom, hi havia una caixa enorme tota plena de telèfons de totes mides i de tots colors.

Ell no va dir res, ni tan sols es va defensar. Ella no havia pensat en la seva professió (es dedicava a la reparació d'andròmines electròniques). Ja havia estat batejat.

De fet, ell sí que havia descobert a l'autèntic fetitxista dels telèfons. Dels telèfons eròtics. Allà, a la feina, un company que no somreia mai, excepte quan parlava per telèfon. Somriure telefònic que li diuen.

Un dia, es va quedar arreglant uns ordinadors de l'àrea de teleoperadors fins tard. Va ser llavors quan va escoltar un riure misteriòs, un to de veu que volia ser seductor i el so d'una civella que es colpejava contra ella mateixa degut al moviment del braç i de les cames. Allà el va trobar: amb el telèfon recolzat a l'espatlla, la revista de contactes oberta de bat a bat sobre la taula i la seva mà sobre el sexe.

No va gosar dir-li res.

Per això, aquella conversa el va incomodar una mica. Havia rememorat aquell record que volia esborrar del seu cervell. El sentiment agre ara s'havia transformat en una sensació agradolça quan va pensar: si tu sapiguessis qui és el fetitxista dels telèfons de veritat...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer