El cronòmetre del cos

Un relat de: La Banyeta del badiu

Tots sabem que el cos humà es un relloge de precisió. Te gana a les seves hores. Quan es pon el sol, comencem a tenir son. Quan surt el sol ens comencem a despertar. Totssom iguals però diferents depèn de l´hora que entrem a traballar , el cos comença a posarse en marxa. Som un rellotge de precisió.

Però jo vull parlar de "l´altre" cronòmetre. M´explico. Divendres al vespre : El cronòmetre de la dona ja comença a posar-se en marxa, arriba el cap de setmana!.
El del home està esgotat per la tensió de tota la setmana... i rés, li falta corda. En el cronòmetre de la dona, ella mateixa se li ha de " donar " corda perquè el seu ja toca més quarts que hores que els que corresponen. El d´ell, ni s´assebenta, no sap ni que el té.

Dissabte al matí, el d´ella ja fa hores que va corrent con un boig, el d´ell tot justet es lleva, fa uns segons de marxa... i puf, rés!.

Dissabte al vespre. Els dos cronómetressembla que s´ajusten a la mateixa hora ( doncs ja era hora! pensa el de la dona). Si hi ha sort poden anar fent minuts... millor hores,però això depèn del cronómetre... d´ELL, perqué el d´ELLA no en te mai prou !. Bé amb sort tots dos cronómetres van a l ´hora, juntets i satisfets.

Diumenge al matí : el d´ELLA, està fresc com una " rossa", el d´ELL vermell i cansat com un " capullo".
Amb molta sort, pero molta!, el cronómetre d´ELL " pot" resistir uns segons més de corda. El d´ELLA tota " LA QUE LE ECHEN! ", però es clar..., ha de quedar bé amb ELL i dir el que ELL vol sentir : QUE BÉ AMOR, JA ESTIC SATISFETA!.

Comentaris

  • M'ha cridat[Ofensiu]
    OhCapità | 11-05-2005 | Valoració: 8

    l'atenció, el teu relat de La Casa del Mar, i llavors he vist una badalonina de soca-rel, mmm, i llavors comprovo que només tens tres comentaris, mmm, la resta ja no importa.

    A veure, com a relat m'ha agradat força la contraposició que hi fas entre els dos gèneres sexuals de la parella. Els dos cronòmetres, mmm, interessant. Com a exposició està bé tot i que podria estar més clara les dues posicions, mmm, podries haver-li tret una mica se més suc. D'altra banda hi ha algunes faltes ortogràfiques, però, qui no se n'escapa? (jo en faig unes quantes, i passar-hi el corrector és la millor opció, inclosa la bio teva).

    Benvinguda a la web banyeta, i molt Bones Festes de Sant Anastasi 2005.
    (Ahir bons focs artificials, i una bona cremada del dimoni, no?)

l´Autor

Foto de perfil de La Banyeta del badiu

La Banyeta del badiu

150 Relats

452 Comentaris

180423 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Badalonina de soca-rel.
Amb ànima de Palamosina.

web. importans per mi :

www.hospitalitat.org
Ajuda al nostre proïsme sensa paternalisme.

www.altarriba.org
www.protectoramataro.org

Ajuda als amics de 4 potes, ens estiment desinteresadament, Ells també tenen sentiments. :-)


M.Pilar Rovirosa i Sánchez.
- La Banyeta del badiu -