Dues noies i tres nits 2: Lliurament de plaer

Un relat de: florvermella

Després d'un dia ple de desig, vaig tornar a quedar tota sola amb la Duci. Primer vam tenir una llarguíssima conversa d'amigues. Més tard sense intervenir paraules, el contacte sexual es consumà: Per primera vegada vaig tenir una noia estremint-se de plaer entre els meus braços.

()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(()(


Em vaig passar tot el dia pensant en la Duci. Per una banda, desitjava ardentment tenir sexe amb ella, però per l'altra, temia fer-li algun mal. Realment, no sabia quins eren els seus desitjos i sentiments, i no volia forçar la situació, tenia una mica de por de no haver obrat correctament o d'haver-la posada potser en una situació violenta.

Per la tarda, després d'una interessant visita a un museu d'instruments musicals, la nostra coral vam decidir sopar fora de l'hotel -per a mi, va ser més aviat a l'hora de berenar, però en aquell país tenien altres horaris-. Quan vam tornar a l'hotel, les hongareses ja havien sopat i pujat a les habitacions.

El cor se'm va accelerar, tornaria a estar tota sola amb ella. Mentre pujava l'escala, se'm va ocórrer que la Duci ja s'hauria posat el pijama i que no la veuria com es despullava, però en arribar a l'habitació -hi vaig haver de trucar perquè havia tancat per dins- me la vaig trobar vestida i amb un somriure radiant, els seus ulls blau acer que contrastaven amb el negre del seu cabell tenien una expressió dolça i una mica perversa alhora. Estava realment fascinada per ella.

Va tancar la porta darrere meu i em va donar una suau abraçada de benvinguda, agafant-me per les espatlles, amb un petó a cada galta. No semblava que res del que hagués passat la nit anterior li hagués causat cap mena de problema. Ni la hi veia gens nerviosa. Em vaig relaxar.

-Com us ha anat la tarda?
-Que bé que us ha sortit la peça de Mozart
-No estic acostumada al menjar d'aquest país.
-Tinc els peus una mica cansats -em va deixar anar en alemany sense cap mena de pausa entre les frases.

Vam començar a parlar, i al cap d'una estona vaig començar a despullar-me. Seia a la butaca i ella, davant meu, al llit. Aleshores vaig iniciar un petit "atac". El més normal hagués estat despullar-me primer de cintura per amunt, després posar-me la part de dalt del pijama, i seguidament canviar-me per abaix, però després de treure'm els sostenidors -mentre continuàvem parlant de la jornada-, vaig seguir amb pantalons i calces fins a quedar nua del tot. Aleshores em vaig posar els pantalons del pijama, però abans de col·locar-me l'altra part, vaig anar al bany a rentar-me la cara.

Ho accepto, sóc una mica exhibicionista. En sortir del bany, la Duci també s'estava començant a canviar. Jo em vaig acabar de posar el pijama i em vaig asseure on era abans, enfront del llit. Ella es va despullar en la mateixa seqüència que jo -no podia ser casualitat-, però tampoc no volia dir res explícit.

Encara que aquell dia no feia fred, em vaig ficar ràpidament al llit, cosa que ella va imitar immediatament. Vam apagar el llum i vam continuar parlant allà dins, a les fosques. Sortosament, les dues parlàvem l'idioma comú de manera gairebé nadiua, cosa que ens va permetre enrotllar-nos "com persianes".

Li vaig explicar tota la meva història, força novel·lesca: que feia dos anys que havien mort d'accident la mare i el seu marit; que el meu pare també havia mort abans de jo néixer; que ara vivia amb la filla del segon marit de la meva mare -una germana que no era germana-, tot just cinc anys més gran que jo a qui no havia pogut conèixer abans per culpa d'un conflicte entre els seus pares; que dels quatre als deu anys havia estat vivint a Alemanya; que no sabia si voldria ser enginyera o biòloga.

Ella a mi, que era filla única i que vivia amb els seus pares, que tots dos eren mestres, que des de molt petita que estudiava música i tocava el piano, que també li agradava molt escriure i llegir, que feia moltes col·leccions. Van sortir a la llum històries dels viatges que havíem fet -ella era la primera vegada que sortia tan lluny a l'estranger, però coneixia molt bé tot el seu país-, la mena de menjar que ens agradava, els esports que havíem practicat i, finalment, els amics i les relacions.

Sobre aquest tema, ella es va mostrar reservada, i jo, sense explicar gaire detalls, li vaig dir que no era verge i que en total havia estat amb tres nois.

Mentre parlàvem, no sé si jo a ella o a l'inrevés, ens vam agafar les mans. De tant en tant, les nostres cames també es tocaven, però el contacte no avançava i jo havia pres la decisió de no ser la primera a fer més passos.

Després d'un parell d'hores parlant en alemany, em va venir la son. A ella, pel que sembla, també. Mig frustrada de no haver sabut avançar més, li vaig dir bona nit tot besant-la de la manera que es besa a una germana -almenys de com havia besat fins a llavors a qui anomeno la meva germana.

Em vaig despertar una miqueta sorpresa de no ser al meu llit, algú m'estava tocant des de darrere... clar, el viatge, la Duci... Estava dormida amb un braç per sobre la meva cintura. La seva mà tocava lleugerament la meva pell, esquivant el pijama, prop del melic. Aquell lleu contacte em va excitar molt. Em van venir ganes de masturbar-me com la nit anterior, però amb el seu braç a sobre no gosava. Suaument, per no despertar-la, el vaig retirar deixant-lo damunt del llit, prop de la meva esquena. Llavors, la meva mà,amb la seva voluntat pròpia de sempre, es va ficar dins els pantalons que en aquell moment duia bastant baixos.

M'estava començant a acariciar quan una mà que no era meva, suaument, em va tocar l'esquena, per la cintura, allà on les dues peces del pijama deixaven un forat. De moment, vaig continuar amb el que estava fent, però al cap d'un minut, el braç de la Duci tornava a abraçar-me per la cintura, i la seva mà m'acariciava suaument l'estómac.

Sabia que estava desperta, sabia que significava que podria acabar passant allò que jo volia, però vaig fingir també estar dormida. Amb un petit moviment em vaig posar una mica més panxa enlaire per facilitar-li les coses.

Va ser molt lent, aquella mà em va començar a acariciar amb moviments molt suaus, canviant a poc a poc de posició en direcció general ascendent i per sota del pijama. Al cap de molta estona, va ensopegar amb la vora d'un pit. Es retirà, però passat un minut, va arribar fins l'altre. Gairebé res, només un contacte amb el dit petit, però que en el segon pit es va perllongar més que en el primer.

Després, la mà va començar a baixar: l'estómac, el melic i el ventre. A la velocitat d'un caragol, m'ho recorria en petits cercles, i cada vegada que arribava al meu escàs pèl púbic, tot fent una mica d'espeleologia per dins els meus pantalons, tornava a pujar. Al cap de força estona, cap amunt, altra volta fins els pits; aquesta vegada, però, diversos dits hi van arribar a entrar en contacte tres o quatre vegades. I tornada al ventre.

La meva excitació estava al límit, però vaig decidir continuar el joc, gaudia moltíssim de la sensació cedint-li tota la iniciativa. La mà aquesta vegada ja no retrocedia automàticament en arribar al borrissol, però tampoc passava de la ratlla. Molta, molta estona va passar fins que se'n va anar al melic i es va aturar.

Era evident que era el meu torn. Vaig deixar passar cosa de cinc minuts i, com adormida, em vaig girar cap a ella. La Duci va retirar la mà i també es va tombar, donant-me una mica l'esquena.

La vaig fer esperar uns altres cinc minuts abans de passar-li el braç pel damunt. Vaig notar que s'estremia i que accelerava la respiració. Em vaig adonar que ara duia els pantalons bastant mes baixos que jo.

Vaig imitar el que m'havia fet ella abans: primer cap el melic, després cap amunt fins els pits, abaix fins el pubis, tornem als pits però amb contacte real. Tornem a baixar. Aquesta vegada em vaig entretenir amb els seus pèls, notava els rínxols entre els meus dits, estava disposada a anar més enllà que ella. Una altra vegada cap amunt, i en aquesta ocasió, vaig arribar fins a tocar-li fugaçment un mugró amb dos dits, estava totalment dur.

Ja sense entretenir-me gaire vaig tornar a baixar, notava la seva respiració accelerada, i que el meu cor que també ho estava. Quatre dits sobre el mont de venus que suaument van iniciar l'avanç tot penetrant dins el pijama. Li vaig agafar tota la vulva gairebé sense estrènyer-la amb el palmell de la mà, i em vaig quedar allà, aturada, notant la seva calor. Era el seu torn.

Com a resposta, la mà de la Duci es va posar sobre la meva, lentament hi va fer pressió, iniciant un moviment circular i retirant-se al cap d'uns segons. Ja m'ho havia dit tot.

Vaig començar a masturbar-la, de la manera que m'agrada fer-m'ho jo: amb quatre dits suaument a la clivella -el petit a l'entrada de la vagina i l'índex damunt del clítoris-. El moviment era per torns, començant per baix, cada dit descrivia una dotzena de cercles fins a passar el moviment al següent. Cada vegada un xic de res més fort, cada vegada sentint un poc més la humitat natural que facilitava el frec.

Encara que era la primera vegada que ho feia, tenia clar de manera instintiva que m'havia de fixar en com s'estremia i sospirava, i per similitud amb jo mateixa, calcular la seva excitació.

En un determinat moment, sense deixar de masturbar-la suaument amb la mà dreta, amb l'esquerra vaig retirar cap avall els meus pantalons i li vaig baixar també un poc més els seus per facilitar els moviments, a continuació li vaig passar el braç lliure per sota, abraçant el seu cos i, entrant dins el pijama, li vaig posar la mà a un pit. Es va estremir de nou. El meu ventre va entrar en contacte suau amb les seves natges. Vaig desitjar que els meus pits li toquessin directament l'esquena, però no vaig voler treure una mà per apartar la roba que els separava.

A mesura que la notava més excitada, la mà del pit l'anava estrenyent més fort, jugava amb el mugró fent
com unes pinces. Mentre, l'altra mà seguia incansable amb el seu treball.

Al final, quan em va semblar imminent el seu orgasme, li vaig besar el coll que era a uns centímetres de la meva cara; el pit que tenia a la mà esquerra també va ser masegat més fort que abans. La mà de la vulva ara funcionava amb força, però en el moment de la explosió va afluixar la pressió i només els dos dits superiors van quedar voltant sobre el clítoris sense prémer-lo gaire, però això sí, movent-se molt de pressa.

Va tenir un gran orgasme, cada vegada que els espasmes afluixaven la fregava més fort i li tornaven. Després d'almenys una vintena estires i arronses, es veu que no podia més i amb la mà va intentar que m'aturés. M'hi vaig resistir i vaig continuar encara un parell d'espasmes suplementaris, als quals va respondre amb crits continguts.

Vaig deixar anar la vulva de cop, vaig tombar la Duci cap a mi i la vaig abraçar fort, molt fort, una mà a l'esquena i l'altra a les seves natges nues. Tremolava de plaer. La vaig estar besant a les galtes i al coll, fins que al cap d'un parell de minuts va deixar de tremolar. Aleshores, lentament, vaig anar relaxant l'abraçada fins deixar-la panxa enlaire al meu costat.

-Ara és el teu torn -li vaig dir amb el pensament.

Panteixos a part, no havíem dit una paraula en tot l'acte.

Comentaris

  • dolcíssim[Ofensiu]
    kispar fidu | 07-12-2007 | Valoració: 10

    m'ha encantat. De debò. La forma en que has anat descrivint tots els seus actes. El torn de l'una, el torn de l'altra... suaument, tendrament, sense embuts... preciós. M'ha agradat molt.

    Alguna escena de l'inici m'ha recordat a un viatge que vaig fer aquest febrer, farà un any, tot i que no va arribar a res i seria difícil que arribés, tot i que jo no m'hi hagués pas negat: ho hagués desitjat de fet. (I vaig passar-me la nit sense poder aclucar quasi bé l'ull, esperant a que es tornés a girar per sentir altra vegada el contacte de les seves cames o els seus genolls rere les meves cuixes... o potser alguna mà que s'allargava més del compte i quedava per uns instants recolzada tímidament sobre la meva esquena... uaaa, aquelles estones van ser tan increïbles... encara que no arribés a més. Encara que no aconseguís dormir. I encara que tot i que n'hem parlat sovint del que jo sento, mai li hagi dit que aquells contactes (que ni deuria adonar-se'n) em van semblar tan excitants i em van fer estremir...

    (ostres... saps que no ho havia dit a ningú? semblarà una confessió i tot! és que m'hi ha fet pensar tant...! i pensar en com voldria que fos... De fet, no saps quantes nits he imaginat escenes semblants...!)

    ostres tu! confessionari públic! jejeje (Tampoc és res que pugui sorprendre al 100% a ningú, de fet, no?)

    bé, doncs felicitar-te per com has anat descrivint la trama i cada escena. Aps! m'ha agradat la utilització del mont de venus! No hi havia pensat mai! queda molt bé!

    I ara esperant la 3ª entrega, eh! ;)
    (i altres...!)

    que vagi bé!
    marxo a dormir! (...o no! jajaja)

    cuida't,
    Gemma

  • material sensible[Ofensiu]
    metspum | 13-11-2007 | Valoració: 8

    M´han agradat molt els 2 relats, els he trobat planers i que desprenen sensibilitat...espero impacient la tercera entrega.

  • material senseible[Ofensiu]
    metspum | 13-11-2007 | Valoració: 7

    M´han agradat molt els 2 relats, els he trobat planers i que desprenen sensibilitat...espero impacient la tercera entrega.

Valoració mitja: 8.33