Dies

Un relat de: Cleya
Els dies, indiferents, passen tan silenciosament que es confonen entre ells. Els rostres, plens de falsedat i soledat en companyia, enganyen burlant-se de tot. Envoltada d'egoisme, ignorància, injustícia, vanitat, supèrbia, irreverència... Absorbida pel món, per la mateixa gent i la seva buidor, sempre trepitjant els mateixos carrers tenyits d'hipocresia. Allà on només hi ha rates mesquines que devoren poc a poc el nostre cervell, deixant-nos les neurones justes i intentant tornar-nos com tots els altres.
La meva ànima crida en silenci davant de tot això, se'm encongeix el cor i s'ofega en llàgrimes que surten humides, mentre cremen per dins... Tanco els ulls i els torno a obrir. Però tot segueix igual. Em quedo aquí, un cop més, amb preguntes que ni tan sols tenen resposta, preguntes que l'únic que produeixen en mi és amarar-me més d'incomprensió.

Comentaris

  • Missatge semblant[Ofensiu]
    Bofarull Llongueres | 25-11-2011

    Ostres Cel! Llegint aquest relat m’ha recordat a un que vaig escriure titulat: DOLÇA AGONIA. T’invito, si vols, a llegir-lo.

    Espero seguir lleguin-te!

  • Com tu[Ofensiu]
    Maria Magdalena C | 04-11-2011 | Valoració: 9

    Només puc dir-te que m'ha encantat, i que avui mateix, em sento ben igual que tu.

  • mirant el cantó bo[Ofensiu]
    magalo | 03-11-2011

    Tots tenim dies grisos -com el d'avui- però dins nostre. Voldriem preguntar mirant al cel, no el Cel que ets tu, el de més amunt, però sabem que no obtindrem resposta. La resposta la tenim nosaltres, crec que ens la hem de cofeccionar nosaltres mateixos. Mirar el cantó bo de les coses. Assaborir les petites coses agradables que ens regala la vida.
    M'alegra haber-te trobat per aquí.
    ens seguim llegint
    Marta