Dibuixant colors

Un relat de: LLIBERTAT!

Camino, pels carrers estrets del poble, amb cases de pedra desgastada de color marro rosat, la roba estesa als balcons , els vaixells petits travessant els canals i a la llunyania una musica d'orquesta tocant una vella canco, sota un cel daurat d'horabaixa el reflexe brillant de l'aigua sobre els canals i aquells colors, aquells colors del mediterrani, tan calids, tan intensos.
I entre mitg dels carrers, la gent que passeja, que s'asseu a les terrasses dels bars per pendre un café, els nens que juguen alegres i riallers darrera d'una pilota.Els avis sentats en un banc, tot contemplant , darrera d'uns ulls que han vist ja masses coses, com branda la canalla. Un artista pinta a l'aire lliure amb aquarel.les el miralltge de colors.
Segueixo el canal a revolts blau fosc a revolts verd que em porta vora el mar obert que s'esten davant dels meus ulls que miren ben oberts l'intensitat que m'envolta, que m'enbelleix la mirada, m'embelleix l'anima, que dolguda pels foscos viaranys de la vida reneix de cop; I et veig entre els meus records enamorats, acariciant-me els cabells. Sota un sentiment profound de melangia els meus peus s'endinsen dins l'aigua marina,les onades em salpiquen a les cames,el sol m'acarona, l'escalfor del sol em recorda l'escalfor de la gent. L'aigua salada es confon entre les petxines deixant petitets dibuixos en l'arena; I et veig entre els meus records d'infantessa, jugant a la sorra

Comentaris

  • Hola![Ofensiu]

    Si no m'he equivocat de Llibertat, i si m'he equivocat no passa res, perquè ha estat un plaer llegir-te, crec que ets la Llibertat que vas presentar-te ahir. Vaig dir que et llegiria, i ho he fet.

    M'ha semblat un relat descriptiu molt en detall, fresc i escrit amb dolçor. Aquests són, penso, els seus punts forts. Potser hi ha algunes qüestions d'expressió que es podrien polir una mica, però no per això deixa de tenir força literària i, sobretot, molt de sentiment.

    Vaig a llegir-me l'altre.

    Salut i lletres!

    Vicenç

  • BONA BREVIS, potser massa BREVIS, però ![Ofensiu]
    Antonio Mora Vergés | 08-06-2005 | Valoració: 10

    Hola,

    M'agrada, encara que finalment m'ha quedat una sensació d'insatisfacció EN VOLIA MES !.

    T'espero amb un relat a www.guimera.info/avui/tribuna ; com de seur que pot ser, et prego una mica més de LLETRA, perquè aquesta gassiberia literaria ?

    Fins www.guimera.info !!!!

    mora.a@guimera.info

l´Autor

Foto de perfil de LLIBERTAT!

LLIBERTAT!

2 Relats

6 Comentaris

3283 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:


Últims relats de l'autor