diari

Un relat de: kuibadalonina

4/7/07
*****


Hola a tothom sóc la Txell i torno a escriure! Ja se que he estat més d' un any escribint pero crec que és el moment de tornar!

No m' enrollaré gaire però si esteu llegint això m' agradaria que escribissiu algun comentari.

Avui he acompanyat al meu pare i a la meva mare a Calafell i després hem passat per Altafulla, un poble que està a uns 10 km. de Calafell. De camí hem esmorzat en una benzinera. Era el sant de la meva àvia Isabel i ens hem presentat al seu apartament d' estiu. Hi havia en Vicenç, que el considero com un avi i li he dit que no comentés a ningu que estava allà. Quan la meva àvia ha obert la porta ja que havien trucat a casa seva (era jo) ha fet un crit i ha exclamat:

-Reinaaa!!!!

S' ha posat molt contenta al vèurem. De sobte li he dit que els meus pares m' habien dit que fes com si hagués vingut amb tren i estàvem mirant per el balcó i han aparegut per l'altre cantó! Ha sigut com a sorpresa sorpersa, aquell programa que tan ens ha fet plorar.

Tornant cap a Badalona, la meva ciutat (no és meva, però hi visc) hem passat per Barcelona i el meu pare, malauradament ha agut d' agafar un taxi perquè treballava. Jo i ma mare hem anat cap a Badalona i ha sigut un "show" aparcar a la plaça de pàrquing de mon pare.

No he dinat res.

A la tarda he estat a l' ordinador, he llegit i he mirat la tele.



Ja no tinc res a dir.

Són les 19:57


Adéu diari:


Txell.
****


Comentaris

  • Aquí una altra badalonina[Ofensiu]
    Nubada | 09-07-2007

    Aquí una altra badalonina que encara viu a Badalona. Només una petita i insignificant diferència d'edat... jo sóc del 1961! Calcula, calcula...
    Escrius molt fresc i natural. Ja que demanes que et comentem, et donaré un consell: rellegeix els relats abans de publicar-los, revisa l'ortografia i la puntuació, passa el corrector, mira el diccionari... segur que hi descobriràs alguna falta que t'ha passat per alt. I així cada cop ho faràs millor.
    Endavant, Txell. Continua escrivint!

l´Autor

Foto de perfil de kuibadalonina

kuibadalonina

5 Relats

6 Comentaris

4267 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
nascuda a badalona viu a badalona va néixer el 13/12/1994 i encara resideix a badalona. Va a l' escola minuella i li agrada molt llegir.Ha escrit obres com a la Júlia li agraden les matemàtiques,el diario de mar, entre altres. El seu nom complet és Meritxell Cots Latorre. Estudia música, fa hip-hop i li agrada molt estar amb els amics.