La Clàudia té una nova amiga

Un relat de: kuibadalonina

La Clàudia té una nova amiga

Hi havia una vegada, fa molts i molts anys una nena que es deia Clàudia que vivia a Badalona. Un dia va fer una nova amiga que es deia Anna i es van fer inseparables. La Clàudia havia tingut molta sort trobant aquella amiga i l' Anna, per suposat, també. Un dia la Clàudia va perdre una arracada i l' Anna li va trobar. S' avenien molt bé fins que un dia tot va canviar. L' Anna s' havia de traslladar i es va posar molt trista al deixar enrere a la Clàudia, però abans de que se'n anés la Clàudia li havia donat un regal. Era una foto de les dos un dia que havien anat al parc d' atraccions. L' Anna va guardar tota la vida aquella fotografia.

Comentaris

  • Hola Txell !; veig que has agafat enbranzida i has començat .Vinga!... Visca l'Imaginació !., tu en tens molta i pots fer volar el que tu vulguis . Aprofita, teu el suc de la teva imaginació , 11 anys dónen per molt.
    Un petunet :-) Pilar

l´Autor

Foto de perfil de kuibadalonina

kuibadalonina

5 Relats

6 Comentaris

4266 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
nascuda a badalona viu a badalona va néixer el 13/12/1994 i encara resideix a badalona. Va a l' escola minuella i li agrada molt llegir.Ha escrit obres com a la Júlia li agraden les matemàtiques,el diario de mar, entre altres. El seu nom complet és Meritxell Cots Latorre. Estudia música, fa hip-hop i li agrada molt estar amb els amics.