DIA DE PAGAMENT

Un relat de: dvallegar
El flautista de Hamelin espera impacient a un dels despatxos de l'Ajuntament. No li va agradar gens que el batlle no acomplís la seva paraula de pagar-li per foragitar les rates i va haver de recórrer al recurs d'endur-se amb la seva música a tots els nens del poble -fet que sempre que realitza li trenca el cor.
La porta s'obre i entren al despatx el batlle i una altra persona que porta a les mans un bon grapat de monedes d'or. L'alcalde presenta a aquell individu com el seu tresorer; el flautista el saluda de manera cortesa i l'observa amb detall mentre es pregunta per dins de què li sona aquella persona. El batlle intervé i s'excusa al flautista pel seu comportament incorrecte -injustificat inclús en temps de crisi-, li agraeix que hagi retornat als nens al poble i li diu que li pagaran la recompensa acordada multiplicada per tres. El tresorer es dirigeix al flautista i li entrega les monedes d'or. El músic incaut, només es dóna compte quan l'home li toca la mà, que el tresorer del poble no és ningú altre que el Rei Mides.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de dvallegar

dvallegar

5 Relats

7 Comentaris

3498 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Vaig nèixer a Blanes, tot i que actualment resideixo a Maçanet de la Selva.

Sóc geòleg, administratiu i escriptor aficionat.

L'any 2012 vaig publicar a Lulu.com el meu primer llibre: "VIURE. Premis literaris 2008-2011".

He guanyat diversos premis literaris com l'Ateneu Domingo Fins de Montcada, el de Narrativa Curta de Santa Coloma Farners o el de Microliteratura Joaquim Carbó de Caldes de Malavella, entre altres.

Sóc autor d'una novel·la que algun dia espero veure publicada.

Em fa feliç escriure. I en els temps que corren, convé no perdre la felicitat

:)