Descontrol positiu

Un relat de: Nefertitis

Por de tu mateixa, de la teva inseguretat, del teu caràcter introvertit, de la teva autoexigència i perfeccionisme, de la teva ment obsessiva incapaç d'estacionar-se un sol instant.

Por de perdre't, de patir, d'equivocar-te, de fer-te o fer mal; de caure, de bolcar-te amb cos i ànima i llavors, no recordar com aixecar-te.

Por de voler córrer i no saber frenar, de veure com la felicitat llisca per les teves mans i s'evapora entremig dels teus dits.

Por d'obrir els ulls i adonar-te que una vegada més tot ha estat un somni, que de nou t'has submergit en aquells móns idíl·lics per fantasiar i amagar-te. O simplement adonar-te que tot a succeït, que res és un malson, però et sents tan feble... Veure que per segona vegada algú et va ensenyar el cel, les estrelles, que fins i tot vas fer volar estels i amb un no res et van retornar a la terra.

Por de quedar-te callada, de no trobar les paraules adequades, de no saber expressar tot allò que et diu el cor, que et crema, que et fa sentir viva, que et fa somriure... I conscient que no existeix cap manual d'instruccions, un llibre on trobar les respostes de totes les teves preguntes.
Conscient que la única referència és el teu cor i els sentiments que s'estenen al seu voltant.
Saber que no cal partir d'un punt concret, que aquí els límits cardinals poc importen, doncs la única brúixola ja la tens; és el teu cor.

Por de tu mateixa, del que sents, d'aquest esclat de sentiments que tant et trasbalsen, et pertorben i et fan viure als núvols.

Por de què?
Potser simplement por de viure un descontrol positiu, el mateix que tant t'agrada, és més, t'encanta i alhora, t'espanta.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Nefertitis

Nefertitis

105 Relats

126 Comentaris

86688 Lectures

Valoració de l'autor: 9.84

Biografia:
Nascuda en un vell paratge de muntanyes he buscat afligida un món on cercar la calma, la llibertat... Però en el fons, sempre he estat una persona híbrida, distinta a tot i a tothom. I davant d'aquesta nostàlgia, únicament he vessat llàgrimes amargues i m'he autoavdicat una condemna per ésser invisible davant d'un món perfecte, per la meva manera de concebre aquest. Però he perdut milers de trens, he viatjat al més enllà; però algú m'ha donat una embranzida... No sé qui sóc, on vaig... Únicament escric, perquè és en la poesia, en cada mot on puc ser tot allò que sempre he anhelat. L'únic port que aporta calma al meu cor.