Crítica a "Una sèrie de catastròfiques dissorts"

Un relat de: alejo4

No es molt realista per alguns detalls com quan fan repetir al tiet les desgràcies per exemple quan es cau la casa d'una altra tia no es pot tornar a construir per al tiet i si això passa com es cau ja estaria mort unes 3 vegades. Però per una altre banda es bastant còmica .

El guió està ben resolt, tots els germans tenen un paper diferent i això fa que la peli estigui divertida per exemple la germana més petita quan parla amb el seu idioma el tradueixen a sota amb lletres i una de cada tres frases diu una tira còmica , i la germana gran cada vegada que es resclosa els cabells té una idea magnifica i al germà li agrada llegir llibres etc.

El vestuari es convincent , per exemple si els seus pares es moren no aniran amb roba nova i elegant.
L'ambientació també està bé perquè cada tiet té una casa amb diferent ambientació per exemple el segon tiet té una casa que es com un zoo etc.

Any - 2004
Nacionalitat - USA
Estrena - 22-12-2004
Gènere - aventures
Duració - 110 m
Títol original - Lemony Snicket's serie of ofortunates events
Direcció - Brad Silberling
Guió - Robert Gordon
Fotografia - Emmanuel Lubezki
Música - Thomas Newman
Muntatge - Michael Kahn
No és dolenta la pel·lícula però no és del tot bona

Comentaris

  • nomes [Ofensiu]
    alejo4 | 28-06-2007 | Valoració: 10

    un comentari

  • la peli[Ofensiu]
    alejo4 | 02-05-2007 | Valoració: 10

    l'ha e tornat a veure i es una mica dolenta la peli

  • Vigila les comes.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 11-02-2007

    Hauries de vigilar les comes; no en poses, i sense comes no s'entén el que escrius. Crec que si realment vols escriure bé, és bo que publiquis els teus relats a la web, ni que siguin redaccions o crítiques, però t'has d'esforçar a escriure bé, i t'animo a escriure històries de ficció.
    El que has de procurar també (pel que he vist en el teu altre relat) és explicar als teus companys de classe o amics, que els comentaris que es poden fer als teus escrits són per ajudar-te a escriure millor, no per fer el ximple. Aquesta web us pot ajudar a escriure millor, però si us dediqueu a fer servir els comentaris per fer broma, n'esteu fent un mal us. Dic això perquè intueixo que els comentaris que t'han fet en l'anterior relat són obra de gent que et coneix.
    Doncs res més, t'animo a millorar la teva escriptura, i a estar atent als punts i a les comes.