Cor de gel

Un relat de: Deimos_girl

Em sento buida sense tu,però amb tu també m'hi sentia.
T´estimo,però em fas mal…
I et miro,estàs davant jo,a uns 10 centímetres…I em moro de ganes de abraçar-te, de jugar amb els teus llavis…com feia abans..
Però hi ha alguna cosa que em frena, potser la por de tenir-te per después perdre´t un altre cop…no sé ben bé el que és, però em frena.
Em sento dividida; el meu cos reclama les teves carícies, l´escalfor del teu cos…però sé que tanmateix no sortiria be…
Abanç una passa endavant,i et miro, i per un moment deixo de banda les meves pors,sento la atracció dels teus llavis…mentre penso:"et vull,téstimo, vull estar amb tu aquesta nit,demà tot seguirà igual,com si no haguès `passat res M'intento enganyar, però sé que si estic amb tu aquesta nit, las llágrimes,les nits interminables,la tristesa…tornaràn a la meva vida…faig una passa enrera mentre et miro fixament i et dic:"UNA VEGADA VAIG TENIR UN AMOR GENIAL,PERÓ VA RESULTAR TENIR EL COR DE GEL".
Me´n vaig lentament metre la música de la disco seguéis sonant a un ritme frenétic..AVUI NO PENSARÉ EN QUE T´ESTIMO,AVUI PENSARÉ AMB EL BUIT I LA FREDO QUE EM FAIES SENTIR QUAN ESTAVA AMB TU.

Comentaris

  • INTERESSANT[Ofensiu]
    jordigal | 13-10-2006 | Valoració: 8

    El teu estil és molt directe, te força. M'agrada. Caldria desenvolupar-lo.

l´Autor

Deimos_girl

4 Relats

3 Comentaris

3948 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
holaa!! bé seré breu no m´agarda gaire prsenatrme em dic Marta i he cumplit 18añs fa poket jeej i m ´agrada molt escriure bé ja anireu coneguent més coses d jo!!