L´àngel de Lucifer

Un relat de: Deimos_girl

Quan el veus t´adones de què es diferent,la seva manera de caminar,els seus gestos,i l´expressió del seu rostre....Però sobretot, el seus ulls freds i carents d´emoció.
Ets cruel, t´agrada veure el sofriment dels altres, ets fred, no sents res, ni bo ni dolent,i així i tot ets tan perfecte, però desprens verí als qui intentam estimar-te.
Ningú coneix el teu desig ni el que et depara el futur, ets tancat i fred com una matinada de primavera. Els sentiments dels altres és el que tortura el teu cor, perquè és això el que anel.les i l´única cosa que no pots conseguir. I plores d´amagades per tot el que has perdut i et tornes sord per no escoltar com et diuen Àngel de Lucifer.
Vagues per les nits interminables,els teus crits de dolor són desesperats, t´ofegues en el teu propi buit, no tens ànima,no tens res més que la oscuritat i el sofriment etern.
Tens la perfecció i de qué et serveix? si només anel.les sentir alguna cosa de veritat, desitges ser humà per així poder tenir sentiments.
M´agradaria poder fer alguna qualque cosa per ajudar-te, però tu no em deixes. Estàs tan lluny de tots nosaltres, les meves paraules no t´arriben...perquè el teu cor s´ha trencat.
Les meves paraules et sonen llunyanes, es perden en el no res. Però no tinc por, cada nit et busco en els meus mals sons i et trobo i ens unim en un món irreal, ens unim en un sol ésser, noto el teu verí, la teva maldat que corre per les meves venes, no tinc por del infern si és amb tu.
Però tot és igual, res a canviat, et sents buit i desesperat no creus en res, abandones a tots els que t´han estimat, sent que ja no puc fer res per tu, ambós amb el cor trencat, tu perquè no ets capaç d´estimar res que sigui bo per tu i jo perquè m´agradaria estar amb tu.
Em fas mal amb els teus petons i carícies, no tens ànima i això em fa mal. T´estimo, però qué sóc jo per tu? penso que només sóc un joc, un joc per a les teves interminables i buides nits.
Sento la teva fredo dintre meu, la teva mirada insensible es clava a la meva ànima, sento els teus crits de dolor dintre del meu cap, és impossible lluitar contra tu, em deixo dur pel teu dolç verí...
Però jo no puc seguir el teu camí, és veritat que t´estimo però no em queden forçes per seguir així, marxa si vols, vola enfora i allunyat de les persones que et volen tallar les ales.
Això no és un final, ens tornarem a trobar en un lloc on les nostres ànimes estaràn juntes per tota l´eternitat, T´estim més enllà d´aquest infern Àngel de Lucifer.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Deimos_girl

4 Relats

3 Comentaris

3964 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
holaa!! bé seré breu no m´agarda gaire prsenatrme em dic Marta i he cumplit 18añs fa poket jeej i m ´agrada molt escriure bé ja anireu coneguent més coses d jo!!