Convencions socials

Un relat de: poetessa frustrada

Les convencions socials són aquelles normes no escrites que tots els membres de la societat coneixen perquè els les han estat inculcades des de la infancia.
Les convencions socials són necessàries per al bon funcionament de la societat, els membres que la componen han d'estar regits per unes normatives comunes que permetin la convivència i el respecte dels individus.Cada època té unes convencions socials pròpies que estàn lligades a la població, l'indret i els costums dels individus que les posen en pràctica.

A l'actualitat també hi ha convencions socials, encara que diferents de les d'èpoques anteriors,que són igual de necessaries i importants. La població ha evolucionat també en aquest àmbit i permet als individus actuar lliurement sense ésser jutjats despectivament -com havia estat pràctica habitual en èpoques pasades-. La llibertat de l'individu acaba on comença la llibertat d'un altre, aquesta és una normativa bàsica per a sobreviure a la societat actual.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de poetessa frustrada

poetessa frustrada

33 Relats

45 Comentaris

38934 Lectures

Valoració de l'autor: 9.52

Biografia:
Només sóc una noia a la que li agrada expressar els seus sentiments. M'agradaria compartir-los amb vosaltres i és per això que sóc aquí.
Ja sabeu, si voleu compartir amb mi la passió d'escriure no dubteu en agregar-me:
mariadeloshielos@hotmail.com
Fins aviat!!