CLARA ÉS LA MEUA POESIA

Un relat de: Rafaelmolero


Clara és la meua poesia: Dolça
generosa senzilla i natural
És clara com un sol de vers
polsim de la naturalesa: Ës poesia
Clara és com un cel de color
matutí: És reflectant.
Clara és la meua escriptura
pèl-roja com un vesprejar,
tranquil.litzadora i irresistible,
per a adornar un son generós.
Quin sol s’alça des de la clara
i adornada casa on estic
escrivint
Quin entrellum modest
s’obri entre el meu escrit
arrossegant la claríssima
elegància entre el sol i la terra
S’alberga l’albor
en les meues entranyes
i quina meravella més esplendorosa
es cultiva en la meua lletra clara.
Quins perfils d’ulls
es reflecten des del cel
fins trobar la tendra poesia.


Manuel a 30 de junio de 2011


Comentaris

  • la poesia que surt de dins...[Ofensiu]
    joandemataro | 02-02-2013 | Valoració: 10

    sempre és clara perquè no pot amagar res, és així rafael

    gràcies per seguir compartint
    fins la propera
    joan

  • Clara[Ofensiu]
    polpa d'aire | 15-01-2013

    tots els amants.

    M'agrada!

    Gràcies per seguir-me!

l´Autor

Foto de perfil de Rafaelmolero

Rafaelmolero

164 Relats

178 Comentaris

89865 Lectures

Valoració de l'autor: 9.64

Biografia:
Sóc una persona que li agrada llegir diferents poemes. Des que vaig estudiar batxiller superior m'ha agradat molt fer poemes, i crec que els faig amb bona qualitat
Vaig nàixer a Cuevas de San Marcos, (Málaga), i he estudiat el valencià en el poble
on visc, és a Manuel (València), la meua professió és de carter a Villanueva de Castellón (València). He viscut a Sevilla de jove, i la recorde molt, però així i tot
m'he acostumat a viure ací a Manuel.