cercle viciós 2

Un relat de: colometa

Pol, saps que penso?que no sé si em podré adaptar a aquesta vida tan arrossegada...ja em fan mal el royons i tinc por de que als 30 anys ja sigui una vella caduca.

Va,noia,sembla que siguis de casa bona, si el teu pare conreava maduixes al Maresme sota aquells plàstics on es feia difícil de respirar i, ara vens i et vas la senyoreta., no t'entenc pas.

Mai aprendràs a tractar les noies, que n'ets de babau! jo t'estimo i dormiré al terra el temps que calgui, i et rentaré els mitjons i el que calgui, però no siguis desconsiderat i barroer. Ja sé que ets molt jove i ,encara no tens la mà esquerra per tractar les noies, et cal un aprenentatge accelerat que et pot donar el teu amic Jordi.
Què li passa al Jordi? que pot ser és més home que jo?

Doncs, no ho sé pas però, al menys , sap com tractar les noies sensibles i que aspiren a un futur més ambiciós que el de dormir a terra tota la seva joventut. T''estimo moltíssim, Pol, més del que mai m'hagués pogut imaginar, però no per això renunciaré a les meves aspiracions i , als meus projectes . Espavila't ràpit , som joves, però els dies passen , les setmanes, els mesos i els anys, i aviat serem uns vellets que anirem, amb el nostre bastonet, a prendre el sol a qualsevol banc del parc més proper. Espavila , sino vols veure't abocat a dormir en un caixer envoltat de cartrons per no passar fred, pensa seriosament en que els anys passen volant .

En Pol s'ha quedat molt pensatiu i, fins i tot diria que trist, s'ha tancat al lavabo i tot mirant-se al mirall, ha començat a reflexionar sobre la seva vida en comú amb la Marta.

Quant de temps podrem resistir aquestes incomoditats? el nostre amor soportarà tantes mancances ? i si li proposés de retrocedir en el temps, de que cadascú tornés a casa seva i de donar-nos un temps d'espera? potser ens hem precipitat fent aquest pas.....és molt dur viure així podent gaudir a casa el pares de la nevera plena, el llit ben flonjo amb els llencols ben planxats, , menjar calent a taula, la roba escripulosament neta i plegada, ,' aparell de música, laTV amb pantalla de plasma i, tot ...gratis.

Quan en Pol surt de la cambra de bany ja ha prés una decisió que comunicarà a la Marta quan trobi el moment oportú, un moment que encara ignora.....









Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer