Caure

Un relat de: TITÀNIA

A la vida vas veient com les persones fan realitat els teus somnis, com agafen les teves idees i la teva gent i les fan seves, com reben l'ajuda, el suport i el reconeixement dels altres, mentrestant tu reps les punyalades per l'esquena i et quedes amb la hipocresia, la falsedat, la impotència i una frustració que augmenta i que sense voler-ho ja forma part del teu dia a dia. La superficialitat punyent de les persones per qui et pensaves que eres important, i després t'has adonat (tard) que només eres una simple titella a qui enredar i marejar els seus fils.

L'esforç per anar endavant, per poder demostrar i demostrar-te, per tenir idees i seguir uns valors que van de baixa és envà, sempre hi ha obstacles cada cop més grans enmig del camí i sinó ja hi haurà qui s'encarregarà de posar-te'ls perqué ensopeguis i caiguis, però, ningú t'ajudarà a aixecar-te i al final estàs esgotada d'obstacles, empentes i caigudes. Cada cop et sents més petita i més aprop de terra i et costa aixecar la mirada, perquè la gent, tant coneguda com desconeguda, t'acaba rebaixant tant que al final els acabes creient.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de TITÀNIA

TITÀNIA

112 Relats

149 Comentaris

82198 Lectures

Valoració de l'autor: 9.46

Biografia:
"Tots tenim un artista dins nostre, només hem de trobar la manera de deixar-lo sortir"

Sóc de la fornada del 73, Historiadora de l'Art i escriptora ocasional. Apassionada per la cultura en totes les seves expressions: l'art, la literatura, el cinema, el teatre.

Pseudònim: la Titània, personatge mitològic del "Somni d'una nit d'estiu" de W. Shakespeare, és la reina de les fades del bosc. Ambiciosa, enamoradissa i una mica llunàtica, li agrada estimar i que l'estimin.

Em podeu escriure a: eginec@gmail.com

I visitar el meu bloc: http://lembruix.blogspot.com

Ens llegim!