CaRta dE coMiaT

Un relat de: NoKia

Adéu. No et puc dir més res. No m'escoltes, no em sents, ja no em veus. Ja no hi ets. Has fugit. Has marxat. Ja no hi ets.
Tot a passat en un moment, un esclat de llum, un soroll estrident. En pocs segons has deixat buit. Ja no vius.
Ja per mai "hola, què tal?" "He arribat" "Vine'm a buscar". T'he dit que t'odiava, que et detestava, no és veritat. T'estimo. Però ja no t'ho puc dir. Ja no hi ets. Ja no vius.
Ja no ets amb mi. Has marxat.
No t'he tornat a veure, no t'he tornat a escoltar, sentin-t'he respirar. T'enyoru. Però mai tornaràs. T'enyoru. Però és un adéu final. T'enyoru.
Ploru. No faig res més. No puc més. No hi ets, i jo no puc. Vaig créixer amb tu, tu m'has ensenyat. Amb tu he après. No em deixis. Però ja has marxat.
No hi ha per què. No hi ha raó. Ens ha tocat. T'ha tocat. És l'hora. Però jo no vull que t'envagis. És igual, no hi ha desig. Ja has marxat. No hi ha enrere. No tornaràs. Has marxat.
Pena, foscor... Has desaperegut. Tan sols torna. Però no pots. No hi ha retrocés. El temps no s'atura. No hi ha marxa enrere. No.
El món no s'atura. Gent plora. Gent no plora. Tan se val. No hi ha plor que valgui. No tornaràs. Tampoc hi han somriures. El dolor no s'en va. S'estableix a casa. No et vull perdre, però ja és tard.
Escolta'm, des de el cel. Escolta'm. No he pogut dir-te res. No t'he dit adéu. No t'he dit t'estimo. Però escolta'm. "Adéu, bon viatge, pare ". Creu-me. T'estimo. Tan sols això. T'estimo.
Gràcies. Descansa. Vola lliure, allà on siguis. Mai ho oblidis. No ets viu, no hi ets, però sé que em sents. Vull creure que em sents.
Adéu pare... mai t'oblidaré.

Comentaris

  • Es tristament PreCiós[Ofensiu]
    CLoNaDa | 14-01-2006 | Valoració: 10

    Eiis DescoNeGuda, Segueixo aqui lleginte!!
    Es molt bonic, i a la vegada trist.
    Es increible com clavant les paraules i fente sentir tot al moment situacions com aquestes poden ser bellesa. Es precios i trist a la vegada...Dona llàstima però la forma en que t'ha arribat són paraules perfectament sinceres.

    Sta mb, penses k ha marxat cose sk voldries pero et tornes a recordar cop rere altre, pero no puc, no hi ets...Suposo k a tots ns pasaria iGual...

    Mu Be , continuare aKi amb tu xD

  • Algo més que una simple carta[Ofensiu]
    Sanke85 | 21-09-2005 | Valoració: 10

    Una carta de comiat preciosa. Segur que el teu pare sigui on sigui, de ben segur que l'apreciarà, ja que no és una simple carta, és molt més que això, és una cata d'amor paternal escrita desde el fons del teu grandiós cor. Escrita amb la puresa de tot la teva ànima i amb el que és el més important, l'amor sincer que sents envers ell.

    Magnific. Segueix escrivint així. Et seguirè llegint.

    Una dolça abraçada:

    Sanke85

  • Com totes les cartes de comiat...[Ofensiu]
    Gorwilya | 27-08-2005 | Valoració: 8

    expressa tristesa per la pèrdua d'algú que ja no tornarà...
    Un relat ple de tristesa, tot i que té la seva bellesa... No sé qui és la persona que va marxar amb un adéu definitiu, però em sap greu... Són coses que passen, jo també tinc una carta sobre un comiat definitiu... :P

    Una abraçada i petons!! ;)

    Gorwilya

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de NoKia

NoKia

31 Relats

179 Comentaris

48753 Lectures

Valoració de l'autor: 9.63

Biografia:
Bajo el sol que me apuñala
vivo sin patria ni dueño,
como el aire lo regalan
y el alma nunca la empeño
con las sobras de mis sueños
me sobra para comer.

¿De qué voy a lamentarme?,
bulle la sangre en mis venas,
cada día al despertarme
me gusta resucitar,
a quién quiera acompañarme
le cambio versos por penas,
bajo los puentes del Sena
de los que pierden el norte
se duerme sin pasaporte
y está mal visto llorar.

(Joaquín Sabina)




quelcom:

cp__nokia@hotmail.com